Jag minns…

Vad tiden går. Jag tycker att det bara var någon månad sedan som jag skrev om 11e september och min upplevelse den dagen då jag fortfarande bodde i New York. Men så har det gått ett helt år till och jag frågar mig- vart har tiden tagit vägen?

Det får mig att vilja smaka extra mycket på dagen idag. Lukta, känna, röra- uppskatta. Livet är alldeles för skört och jag är den första att erkänna att jag ofta springer förbi utan att stanna upp och njuta.

Kanske ska jag göra just det idag. Njuta av min tillvaro. Inte hesta för att uppnå mer, stressa för att hinna med, skynda förbi allt som är vackert.

Min tankar idag och alltid den 11e september går förstås till alla berörda, förlorade och saknade…

    1. Hej Lisa, ja, jag skrev om det efter sommaren….personligen tycker jag inte att det var något vidare. Gick inte ner i vikt eller nåt men klart det blev lite fastare i huden…tveksamt om jag skulle rekommendera dock…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..