Major Royal Fuck up!

Jag skäms. Jag menar jag skäms så där så det nästa känns som att man borde krypa ner i sängen och stanna där.

Igår kväll skulle jag och Anderson tillsammans med min kollega på Tre Vänner (och hans fru) se Karl Dyall i From Sammy with Love. Karl hade inte bara lyckats fixa fram biljetter till en HELT utsåld show utan till och med de bästa platserna, bredvid varandra.

Jag och Johan satt i konferenssamtal med USA och hade beställt taxi i god tid för att hinna till Stadsteatern. Men taxin kom inte.

Vi hade rätt gott om tid så vi oroade oss inte först. Sedan insåg vi att det kanske skulle gå snabbare att promenera men det var ju svinkallt och jag hade som vanligt för lite kläder på mig. När taxin till slut kom var det så klart traffik och när vi anlände till teatern var klockan 1 minut i sju. Föreställningen skulle börja sju, men Stadsteatern är ju inte direkt en liten teater. Och dessutom fungerar det inte alls som på West End där showen sällan start prick på klockslaget.

Vi rusade, drog tag i våra respektive, ner för trappan till lilla scenen, som jag knappt visst var den låg, och väl framme vid dörren hade de stängt insläppet, inget efterinsläpp och dessutom ingen paus då man kunde smyga in.

Gissa om vi skämdes och var snopna.

Det blev skamgång till Barcelona Tapas bar där vi satt till Karl var klar med sin show. Jag skämdes så mycket att jag inte kunde titta på honom först.

Nu har vi svurit att vi kommer hänga på datorn och internet varje dag för att se om det finns återbud innan februari då showen är slut. Om ni har lyckats få biljetter ska ni vara glada för showen ska vara helt otrolig!

  1. Den är fantastisk! Har sett den två gånger. Både Rennie, Karl och bandet är underbara! Och storyn är stark och gripande. Hoppas verkligen ni får tag på biljetter!
    Sen måste jag säga att jag gillar Stadsteatern just för det som inte blev så bra er just denna gång, nämligen att de håller tiderna. Stör mig på biograferna tex som bara blir senare och senare tycker jag. Jag förstår varför de gör det men irriterande är det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..