Josephines Lista

Jag tänkte testa en ny grej här på bloggen. Eftersom jag jobbar med, lever, andas och äter allting som heter nöjesbranschen- så kommer jag varje fredag att ge mina 5 ”måsten” eller mina 5 tips på film, TV, teater, musikaler, böcker, musik, koncerter, radio, artiklar- allt som har med nöjesvärlden att göra, i ”Josephines Lista”.

Hoppas Du tycker det både är kul och är bra tips! Eftersom det är påsk i helgen debuterar jag listan idag istället, men annars kan du hålla utkik efter den varje fredag framöver.

1. Premiären av HBOs tredje säsong av Game of Thrones (den 31a mars).

2. The Place Beyond the Pines med underbara Ryan Gosling i huvudrollen (5 april)– LÄNGTAR!

3. På lördag åker jag med Springtime till Portugal för att köra Crossfit med Karl Dyall & Rennie Mirro en hel vecka. Jag kommer att blogga varje dag så häng med på en träningsvecka dit! Och du- om du inte redan testat så är Crossfit ett måste ;)

4. Gå och se nya uppsättningen av West Side Story på Stadsteatern- magisk!

5. För Dig som inte har amerikanska itunes eller andra tjänster som låter er se amerikanska serier när de sänds där, gå till SVTPlay och börja kolla in GIRLS. Bästa TV- serien just nu. Både välskriven och ett alldeles utmärkt ”guilty pleasure.

Insider news (något för er som är mer nyfikna på branschen och inte bara produkterna som den producerar): Just nu snackas det och skrivs om i branschtidningarna hur de ”nya” superstjärnorna inte tar en roll bara för pengarna utan mycket mer för själva utmaningen och materialet skull. Man menar att skådisar som Ryan Gosling och Jennifer Lawrence absolut kan tänka sig att jobba för en mycket mindre lön om de verkligen tror på projektet. Detta är en stor förändring i Hollywood då de flesta stora skådisar de senaste 20 åren, nästa alltid valt en välbetald roll istället för en utmanande och mindre roll. Tack vara sociala medier växer unga stjärnors populäritet lika mycket utan att ha varit med i en megastor flmproduktion. Ryan Gosling har tex inte varit med i en ”megahit” eller ”blockbuster” som de kallas (en film som drar in minst 100 miljoner dollar på boxoffice) på ett långt tag men är fortfarande en av de mest eftertraktade stjärnorna och med mest fans i hela världen.

  1. Leena skriver:

    Kul idé, kommer att följa med i svängarna!

Comments are closed.

LOADING..