PB i marklyft och Spa-dag

Nu har jag tagit PB (personligt bästa) i marklyft på 102,5 kilo med PT Felix som vittne och som pushade och stöttade mig. Sjukt stolt är jag. Dessutom tog jag 52,5 kilo i front squat (nedan) vilket också var PB för mig. Vi körde ett stenhårt flåspass efter 45 minuters styrketräning så nu är jag helt kokt.

Eftersom jag inte dricker alkohol kan jag inte fira med ett glas skumpa utan gör det istället med hemma- spa. Jag har hittat 3 nya produkter som Estelle & Thild just lanserat. Även fast jag tränar så mycket har jag tyvärr celluliter. Det beror på genetik men även dålig blodcirkulation har jag hört. Och inte alls med vikten att göra då jag sett många modeller med celluliter. Så med srubb, olja och lotion hoppas jag att det blir bättre:

Så efter ett hårt och härligt pass tog jag ett bad och spa-ade lite för mig själv!

Nu jobb! Ska försöka mitt personliga bästa även där :)

  1. Anna skriver:

    Josephine! Prova m att äta gluten, mjölk och sockerfritt ett tag! Jag började med det för några veckor sen pga eksem och ledsen kropp i största allmänhet. Till min stora förvåning försvann besvär och celluliterna :) ett litet tips bara! Härlig blogg du har!

  2. Tove skriver:

    Starkt jobbat! ALLA över 22 år gamla har celluliter. Har aldrig sett ett undantag.

  3. Grattis, vilken prestation! 102,5 kg är ju galet mycket, coolt! Helt rätt att belöna sig med hemmaspa istället för alkohol (även om det kan vara festligt ibland, men ju mindre desto bättre tror jag). Du får recensera produkterna sen! Man hoppas ju alltid att de ska åstadkomma mirakel…
    Kram och grattis igen!

Comments are closed.

LOADING..