3-2-1 Go!

Det verkar som att de flesta redan har tagit semester och det är nästan lika lugnt i stan som över midsommarhelgen.

Själv räknar jag dagarna till vi åker till USA och försöker jobba undan det sista. Det bästa (som jag sagt många gånger förr) med att vara ”egen” är att du själv kan bestämma ditt arbetstempo, dina timmar och hur mycket du faktiskt vill ta dig an.

Jag ska erkänna att sommarkänslan smittat av sig och jag har själv dragit ner tempot rätt rejält de senaste dagarna.

Nu sitter jag (som fröken duktig) och gör lista på vilka kompisar jag ska träffa i New York, vad jag ska handla och möjligtvis vilka jobbmöten och inspirationskickar jag ska suga in när jag är där.

Anderson har aldrig varit på en Broadway- pjäs och även om han varit min dejt på varje premiär på mina egna produktioner i West End, så är Broadway något alldeles extra. West End skulle jag säga är mer prestige, mer tradition och Broadway är en känsla av ren energi och allt som är New York City.

Dessa shower vill jag se:

Vann 6 Tony awards 2013

Från skaparna av South Park

 

LOADING..