New York & Miami

Nu inför resan tänkte jag passa på att fråga Dig om det är något speciellt Du vill ha tips på? Kanske shopping, restauranger, smultronställen? Vad vill Du veta när jag är i USA?

Vi ska visserligen ha semester och har redan börjar lata oss lite smått som ni kanske märker på bloggen (f´låt) men om Du skriver vad du vill läsa om när jag är där borta så lovar jag att se till att regelbundet dela med mig av härligheter!

Shoot, skriv i kommentarsfältet!

Greatest city in the world

Vårt favvo hotell i Miami- The Raleigh

 

 1. Suz skriver:

  Hej,

  har varit i NY 3 ggr men i sällskap med respektive. Vi är inte tillsammans längre men jag har en tur & retur med Eurobonus till NY & funderar på om jag vågar åka ensam?

  Tack på förhand!

  Suz

  1. Klart du vågar! New York är världens säkraste stad, poliser överallt! Jag är mycket mer rädd i Sthlm.

   Åk!!!

 2. Marre skriver:

  Hej! Ska överraska min man med resa i september. Tips på bra resturanger. Områden där man bara kan ”hänga” men ändå uppleva massor. Gärna en bra italiensk resturang! Moviesightseeing. Must-do´s!

 3. Lottis skriver:

  Vi skall gora en likadan semester – Miami och NY – slang in sa mycket tips du kan.. pleaseeeee

 4. Åsa skriver:

  Lite tips på boende i NY som helst inte kostar skjortan. Vill gärna gör annat för pengarna på semestern än bo. Boende bör passa för familj med tonårsbarn.

 5. Guest skriver:

  Skulle vara jättebra med lite restaurangtips och annat kul att se/göra i Miami.
  Åker med familjen till Florida över jul med familjen, har döttrar på 15 & 18 som ”förstås” gillar att shoppa. Vi har bott några år i TX så de har sina favoritbutiker men du kanske vet lite några andra roliga ställen. Ha en härlig semester!

Comments are closed.

LOADING..