30 grader

Vad har jag gjort de senaste 48 timmarna? Sträcktittat på 30 grader i februari Netflix. Vilken rent ut sagt skitbra serie! Trist om de inte gör en andra säsong tycker jag. Har Du sett den? Visst var den bra?

Jag har även jobbat undan det sista, tränat några pass på Solid, städat ut garderober och mentalt, de senaste 24 timmarna, gått in i ”semestermode”. Otroligt skönt.

Semestermode för mig kanske inte är helt bortkopplad då jag fortfarande tar samtal och email som är jobbrelaterade, men jag har dragit ner tempot. Sedan är jag inne i en otroligt osocial fas. Jag drar mig för att hänga med de få vänner som faktiskt är kvar i stan och vill bara vara själv.

Ibland har man ju sådana peroder eller hur?

Nu ska jag, som alla andra soldyrkare, lägga mig med en bra bok (närmare Läckbergs sjunde- Fyrvaktaren) och sola några timmar tills det att jag bli rastlös och hittar på något annat.

Utanför mitt fönster just nu:

Själv föredrar jag att inte ligga som en packad sill och gömmer mig på ett mindre befolkat område…

Hoppas ni har en superfin sommar hittills och en fabulös helg!

 1. Hej,

  Sommaren hittills kan jag inte klaga på, den har innehållit en massa viktiga milstolpar och nöjen och fler av dito kommer! :)

  Fyrvaktaren är riktigt bra!!

  ha det fint!

  /johanna

  ( johannaunderytan.blogg.se/ )

 2. lena skriver:

  Vad fin utsikt ni har hemma! Tycker också om att vara för mig själv ibland och inte ta hänsyn :)
  Ska också till NY snart. Första besöket i USA, ska bli kul! Hittar in på din blogg och blir inspirerad. Ha det så gott på din semester!

Comments are closed.

LOADING..