Bye Bye Miami

Nu lämnar vi Miami och beger oss hem till jobb och vardagen. Och gud vad jag har längtat! Kanske konstigt men det kryper faktiskt i kroppen efter 2 1/2 veckas semester och jag känner mig både utsövd och utvilad- redo att sätta fart med nya projekt och jobba vidare på de som fått sig en paus under sommaren.

Kanske blir det annorlunda när man får barn men att ta en månad eller 6 veckors sommarsemester fattar jag inte. Jag skulle bli tokig!

Hur har Din sommar varit? Har Du unnat dig semester? Lång eller kort?

20130803-205904.jpg

  1. Maja skriver:

    Här är det 7 veckor ledigt! Byter jobb och då blev det ett lång ledighet! Nu när vi har barn tar vi gärna så mycket sammanhängande semester som möjligt, vill inte att de ska vara på dagis och fritids på sommaren, utan få en så lång och härlig ledighet som möjligt. Innan barnen spred vi ut ledigheten under året, men det vill vi inte göra nu.

  2. Härligt det ser ut i Miami. Vi har haft 4 veckor på landet och nu är det tillbaka till jobbet för oss och dagis för barnen :)

Comments are closed.

LOADING..