1-2-3 Go!

Hit the ground running som de säger…möten, tillbaka på jobbet, pitchar, manusutveckling via skype och USA, möten igen, konferanssamtal, skriva, klämma in Crossfitpass på lunchen, skriva lite mer och möten- phew- vilken start på veckan det varit!

But I LOVE it!

Är Du tillbaka på jobbet eller ej? Det vill jag veta!

En och annan rolig inbjudan har ramlat ner i brevlådan- Rockbjörnen, filmpremiärer (mer om detta senare) och modeveckan. Men om jag ska vara helt ärlig känns det som att jobbet kommer ta all min tid. Vi får se om jag kan klämma in lite party och kompishäng i samband med jobbet.

  1. Madde skriver:

    Här är det mjukstart denna vecka. Är egen företagare så det blir ledigt när det inte finns jobb att göra, och än har det inte dragit igång. Älskar att vara tillbaks. Tycker det är lite sorgligt att man längtar till semester, som om det är det livet man egentligen vill ha. Jag vill inte längta bort från vardagen. Att komma hem från semester till vardagen ska vara lite härligare än att ta ledigt eller att resa bort.

Comments are closed.

LOADING..