En dålig vän

Just nu är jag en dålig vän till många av mina fina kompisar. Jag skäms men så är det! Så här i början av ”terminen” eller återgången till jobbet känner jag som egen företagare en otrolig press att leverera. Att få nya uppdrag. Att vara kreativ och ”på”. Något som dessutom inte alltid är helt lätt när folk fortfarande går i en slags semesterdvala.

Jag tror att jag rent ut sagt stressar vissa människor, speciellt de som är anställda, när jag jagar för möten och pitchar. Men å andra sidan borde de förstå, att vi som är egna måste komma igång efter en lång sommar- hur ska vi annars tjäna pengar?

Ja, onekligen stressigt! Och då, just då blir det kompisar som får lida av ens brist på tid att ses, ointresse att vara social och allmänt frånvarande.

Jag lovar att jag ska bli bättre!

20130813-124753.jpg

  1. Stina skriver:

    Åh jag känner igen mig i det du skriver. Både att vara egen och att vara en dålig vän just nu:)

  2. Maria skriver:

    Tack för ett underbart inlägg! Så skönt att se att det inte bara är jag.
    Jag är också egen och känner helt igen mig i det du skriver.
    Hoppas att du får en bra start på hösten.

Comments are closed.

LOADING..