Hej och hej då…

Kära, trogna, underbara och engagerade läsare,

det är med lite tungt hjärta jag skriver detta till Dig. Jag har kommit till en plats i mitt liv när det är dags att säga hej till nya utmaningar och spännande uppdrag, och hej då till bloggen och en del andra åtaganden.

Och det är något jag övervägt sedan i våras men sedan bestämde mig för i juni, när jag fick reda på att vi ska ha barn.

Ja, vi ska (förhoppningsvis) få en liten bebis i februari, och jag hoppas att allt kommer gå bra tills dess. Nu är jag bara i vecka 14, så än ska man inte ropa hej så klart.

Men åter till varför jag säger hej då till dig. Eller jag säger inte hej då, utan mer ”vi ses snart igen” men kanske i ett annat forum.

Det har varit underbart på Amelia (och även på YourLife) och jag har älskat att diskutera, debattera och höra från Dig, men nu är det dags för mig att ta mig an nya saker som sagt. Och ägna tid åt annat. Ni kan fortfarande följa mig på instagram som jgenetay så klart och om allt går vägen så kommer jag skriva på en roman i höst och i vår, så håll utik efter den någon gång sent nästa år/tidigt 2015.

Till dess önskar jag Dig all lycka och framgång i allt Du tar dig an. Och TACK för en alldeles underbar tid ihop. Vi ses.

Kram Josephine

Snabba Cash 3– premiären igår med Cissi Wallin.

Foto: Cia Österberg

 1. Grattis till er båda! Önskar dig all lycka på vägen och ser framemot din bok.Jättekram från mig :-) Margreth

 2. Vad mysigt med bebis! Februaribarn är de finaste finaste små barnen man kan tänka sig, har själv en skatt född i februari. Så lycka till med allt, jag kommer sakna din blogg, jag får väl hålla utkik helt enkelt. Och 30 grader.. är en grym serie!

 3. Vad roligt för er!! Stort grattis. Vi ser dig nog framöver, hoppas jag! Lycka till med allt.

 4. Tack för en jättebra blogg, har följt dig sen starten! Lycka till med graviditeten, karriären och en eventuell bok som jag med stor förväntan ser fram emot och absolut kommer köpa!! All the best, från en utlandssvensk ;)

 5. Börjar med ett jätte grattis till er båda och jag önskar dig all lycka!! Kommer verkligen sakna bloggen i massor..

 6. Men så kul! Grattis till er båda :) Kommer sakna din blogg. Lycka till kramar ifrån mig till dig.

  1. Tack till ALLA som skrivit kommentarer och skickat lyckönskningar. Det värmer. Kram Josephine

 7. Stort grattis till den härliga nyheten! Önskar dig allt gott och lycka till med allt du tar dig för! Jag ska följa dig på instagram om det är ok. Kramar Maria

 8. Å, grattis, vad härligt för er!! Trist att du slutar blogga, men jag kommer att kika in på din instagram till och från! Lycka till!

 9. Åh vad kul för dig! Samma ålder som jag och jag är i v 15….men jag är bra mkt tjockare om magen än du ;) Lycka till! (till oss båda :))

 10. Stort lycka till med graviditeten! Håller tummar och tår för att allt ska bli bra!!!
  Kram
  Karin

 11. Grattis till graviditeten. Hoppas att du fortsätter med bloggandet i annan form eller en form som passar dig i

 12. Ett jättegrattis till den kommande babyn! Som fler skriver, trist att du ska sluta blogga men vi överlever ;)
  Ha de så gott och lycka till!

 13. Oj, vad kul med en bebis! Klart det kommer att gå bra!
  Vad spännande att få läsa en hel bok som du har skrivit. Det ser jag fram emot.
  All lycka till dig!
  /Erika

 14. Grattis, fina Josephine, till er graviditet! Hoppas du mår bra! Kommer att sakna dig och din blogg. Lycka till med alla spännande planer! Kommer difinitivt att köpa din roman och läsa med spänning.
  Stor kram

 15. Grattis till kommande bebisen! Hoppas allt går väl och passa på att unna dig tid med bebisen när den kommer. Njut!

 16. Grattis! Vad kul! Klart jag följer dig på instagram och köper din bok när den kommer ut! tack för denna tid.

 17. Men åh vad ledsen jag blir, har verkligen gillat din blogg och tycker du verkar vara en genuint gullig människa. Men åh vad glad jag samtidigt blir för din skull, grattis till er och lycka till med bebis och bok. Kommer definitivt att köpa den direkt när den släpps. Många kramar// Anna

 18. Stort grattis till graviditeten! Underbart! Trist att du slutar bloggar men allt har sin tid. Tack för denna tid!

Comments are closed.

LOADING..