Hej och hej då…

Kära, trogna, underbara och engagerade läsare,

det är med lite tungt hjärta jag skriver detta till Dig. Jag har kommit till en plats i mitt liv när det är dags att säga hej till nya utmaningar och spännande uppdrag, och hej då till bloggen och en del andra åtaganden.

Och det är något jag övervägt sedan i våras men sedan bestämde mig för i juni, när jag fick reda på att vi ska ha barn.

Ja, vi ska (förhoppningsvis) få en liten bebis i februari, och jag hoppas att allt kommer gå bra tills dess. Nu är jag bara i vecka 14, så än ska man inte ropa hej så klart.

Men åter till varför jag säger hej då till dig. Eller jag säger inte hej då, utan mer ”vi ses snart igen” men kanske i ett annat forum.

Det har varit underbart på Amelia (och även på YourLife) och jag har älskat att diskutera, debattera och höra från Dig, men nu är det dags för mig att ta mig an nya saker som sagt. Och ägna tid åt annat. Ni kan fortfarande följa mig på instagram som jgenetay så klart och om allt går vägen så kommer jag skriva på en roman i höst och i vår, så håll utik efter den någon gång sent nästa år/tidigt 2015.

Till dess önskar jag Dig all lycka och framgång i allt Du tar dig an. Och TACK för en alldeles underbar tid ihop. Vi ses.

Kram Josephine

Snabba Cash 3– premiären igår med Cissi Wallin.

Foto: Cia Österberg

 1. Grattis till er båda! Önskar dig all lycka på vägen och ser framemot din bok.Jättekram från mig :-) Margreth

 2. Anna skriver:

  Grattis och lycka till med allt!!

 3. V skriver:

  Vad mysigt med bebis! Februaribarn är de finaste finaste små barnen man kan tänka sig, har själv en skatt född i februari. Så lycka till med allt, jag kommer sakna din blogg, jag får väl hålla utkik helt enkelt. Och 30 grader.. är en grym serie!

 4. Jenny skriver:

  Vad roligt för er!! Stort grattis. Vi ser dig nog framöver, hoppas jag! Lycka till med allt.

 5. Stort grattis och lycka till!

Comments are closed.

LOADING..