Spice up ditt kryddskåp

Hur många gånger har jag inte stått där i affären och hållt i en kryddburk och undrat; hur var det nu, hade jag nått kvar? Bakpulver är tydligen en annan favorit för det brukar jag ha både en och två för många av pga dålig inventering. Detta ska inte ske nu, inför den största bakhelgen på året. För visst är det så, det bakas mer till jul? I alla fall hos oss. Alltså – dax för att gå igenom skåp, hyllor och lådor!

När vi flyttade in i vår lägenhet fixade vi till ett bra kryddskåp där vi snabbt och enkelt skulle kunna hitta vad vi sökte. Efter lång och enveten sökning hittade jag en dymo som jag ville ha för att märka burkarna. Som pricken över i satte jag kantlister som duktiga Lotta Külhorn designat. Blir liksom alltid lite glad när jag öppnar kryddskåpet.

 

 1. Linda skriver:

  Jag har länge letat efter en dymo som kan skriva ut i det typsnittet, men utan framgång. Får man fråga vart du hittade din?

 2. Vad fint du har i ditt kryddskåp, förstår att du blir glad av att öpmnna det

 3. JEssica skriver:

  Sweet!
  Jag har ambitionen, men inte orken att genomföra – så jag tittar på din istället och rotar sen runt efter den där ingefäran som ”jag veeet” fanns här inne någonstans ;)

 4. Axelina skriver:

  Åh, sådär önskar jag att mitt kryddskåp såg ut också, jättefint!!

Comments are closed.

LOADING..