Rena rama gästvänligheten!

Ni vet den där känslan man har när man kommer in på ett hotellrum, går igenom rummets beståndsdelar, känner på sängen, tittar på utsikten och sen tar en vända in i badrummet. Om det då står sånna småflaskor med schampo och duschkräm där känner jag mig lite lyxigare och ännu mer välkommen. Något att försöka ge dina eventuella julgäster?

Nästa gång du är på hotell kan du norpa med en uppsättning… nä, gå hellre till apotek eller varuhus där de säljer mini- och reseförpackningar och fyll på med dina produkter du har hemma. Lägg i en fin påse eller bara ett juligt band runt och placera på en nytvättad maffig duschhandduk. Dina gäster kommer känna sig varmt välkomnade och härligt juligt glada. Och rena!

  1. Hannaah skriver:

    Hej! Jag ville bara säga att jag har en jultävling på min blogg just nu! :) Det skulle vara kul om du deltog, för att man ser att du har julkänsla :)
    Min blogg heter hannahhm.blogg.se men om du vill bara komma till tävlingsinlägget så är länken http://hannahhm.blogg.se/2012/november/tavling-2.html#comment

    Jag ber hemskt mycket om ursäkt om du inte gillar sånna här kommentarer ;(

    P.S. Jag funderar just vad jag ska ge min släkt u julklapp! Det här var en suverän idé!

  2. Mysigt tips till alla som kommer ha övernattande julgäster! Jag får väl ta med och lägga hos värdarna istället där jag kommer övernatta i jul, för de lär ha fullt upp med annat =).

Comments are closed.

LOADING..