Pärlade snöflingor

Jag älskar fönster fyllda med fina snöflingor klippta i papper hängande på tråd och tänkte att jag kanske skulle kunna göra en variant, i pärlor. Sagt och gjort och det var otroligt kul att skapa olika snöstjärnor. Och som det sägs så är ju ingen snöflinga den andra lik så det är bara att fantisera fram former. Jag valde att göra i vita och transparenta pärlor och tänk på att ha rund platta om du vill testa.

Sen när  jag skulle hänga upp dem blev det inte alls som jag tänkt mig. Hmmm… stökigt! Men då kom jag på att jag för länge sen gjort drinkunderlägg av pärlplattor så varför inte dessa flingor? Ja, varför inte?!

 

 1. Simona skriver:

  Jag gick till panduro idag och köpte pärlor och platta :) Blev helt såld på idéen! Just nu ligger snöflinga nummer 1 och väntar och det kommer att bli många fler, tack för tipset :)

  http://blogg.veckorevyn.com/picturestalker/

  1. @ Simona: Wow, vad kul. Lova att höra av dig och visa!

 2. Nämen titta! Vad lustigt att vi bloggade om samma pyssel dagarna efter varandra! :) Vad fina dina blev och smart att ha dem som underlägg!

 3. Jessica skriver:

  Superfint! Jag och min kusins dotter har producerat hundratals sådana här att hänga – men att ha som underlägg är ju perfekt!! Bra tips!

 4. Johanna skriver:

  Kul idé, blev riktigt sugen att göra sådana till julbordet!

Comments are closed.

LOADING..