Tänd säkert i advent

Inget är väl så juligt och mysigt som tända ljus? Självklart är det ett måste i advent. Lika mycket ska det vara en självklarhet att tänka på brandsäkerhet. Ja, sorry, men så är det.

Jag har gjort en liten gåva här till dig som du kan skriva ut och sätta på insidan av din ytterdörr, för den enklaste saken är just att aldrig lämna rum och hem utan att blåsa ut alla levande ljus. Sen så är det bra att ha barn under uppsikt och brandsläckare nära till hands.

 1. Patrik skriver:

  Hej!

  Jag ”gissar” att du gillar julen… :) … så jag tänkte bara informera om att det i år finns en julkalender producerad oberoende av SVT.

  Jag har varit med och gjort den, och kalendern kommer du hitta på http://www.24dagar.se.

  Om du tycker det verkar intressant så får du gärna tipsa dina läsare, andra julälskare i din närhet, barn, föräldrar… Ja, alla som kan tänkas vara intresserade. :)

  Hoppas du tycker det verkar intressant. Ha det fint! :)

 2. Bra inlägg, att kolla batterierna i brandvarnaren till advent brukar brandkåren uppmana till. Även husdjur och tända ljus tycker jag är läskigt så trots uppsikt föredrar jag lyktor som katterna inte kan råka komma åt.
  Kul att du vill vara med på efit :)
  sv: jo det är nog Beatrix Potters sagovärld du minns, grodan har trikåer på sig ;) mössen och grisarna fina klänningar som jag älskade när jag var barn

 3. Jessica skriver:

  Superbra!!! Tack.

  Jag vill påminna alla om att för var 30:e kvm man bor på ska man ha en brandvarnare. Alltså 60 kvm = 2 brandvarnare o.s.v. Det fick jag lära mig på brandkursen jag var på för några veckor sen och nu i ljustider så är det bra att minnas =)

 4. Bra inlägg man kan inte få för många påminnelser

  1. @ Erica: Åh vad glad JAG blev! Hurra!!

Comments are closed.

LOADING..