Piffigare prinskorv

Alla som känner och följt mig vet att jag älskar korv och speciellt prinskorv. Alltid samma visa på jul; ”och så har vi prinskorvar till barnen” brukar det låta. Jag har helt enkelt garderat mig och tagit med lite extra så jag inte blir utan…

Men för de som fortfarande kan tycka att prinskorv känns lite för mycket ”barnbord” kanske kan pröva att jula till dem lite. Gör så här: Stek prinskorvarna i smör, klyftad rödlök och valfri julkrydda tex nejlika, kryddpeppar eller pomerans. Håll dig helst till en krydda så att det inte blir förmycket pepparkaka över det. Chic simple!

 1. Vilket bra tips! Jag gillar korv överlag men inte just prinskorv, det kanske kan ändras bara jag kryddar rätt?

  Hoppas att du också hade en riktigt trevlig första advent igår!

  Kram!

  1. Alltid värt att prova. Men som sagt, håll dig till en krydda så det inte blir för mycket pepparkaka. Och vill du prova god prinskorv – ta då ekologisk, god attans!

 2. Körv e gott!! Fel prinskorv på julbordet = katastrof! Har varit med om det en gång. Jag kör på scans, känns som ett hyffsat säkert kort. Minns att du tipsade mig om änglamarks också, den e goo! :) Glad advent på dig själv!! :D

 3. Tess skriver:

  Ohhh bra tips hälsar den andra korvälskaren :-)))

Comments are closed.

LOADING..