En kan inte hjälpa alla, men alla kan hjälpa någon

Vi är många som har saker hemma; leksaker, kläder, böcker etc. som knappt är använt. Ta tillfället i akt att glädja någon annan, någon som verkligen behöver din gåva!

Just nu pågår en kampanj, Lets make a difference, med en julklappsinsamlig som kommer att gå till Alla Kvinnors Hus och kvinnojourer runt om i Värmland och i Stockholm. Flera fantastiska hotell och Folketshus har lovat att hålla sina dörrar öppna för alla som vill komma och lämna julklappar till behövande barn och mammor som många lever i en kamp för dagen. Fram till den 21/12 finns det möjlighet att lämna ett bidrag.

Det ska vara fint inslagna julklappar och ni måste skriva på dem om de passar en kille eller tjej och lämplig ålder eller om det är till en mamma. Om Ni ger bort kläder – märk då också vilken storlek det är. Tänk dock på att det ska vara saker i fint skick, något som du sjäv skulle vilja ha!

Hur lämnar du in julklapparna?  Klicka här så får du all info du behöver. Vi har samlat ihop till några paket här hemma och lämnar imorgon. Hoppas att vår enkla gåva kan sprida julglädje till ett barn i samma ålder som våra.

  1. Madde skriver:

    Nej vad ledsen jag blir! I Stockholm är det bara till den 20e – i dag! Jag som har massa saker hemma jag vill ge bort! Nu hinner jag ju inte :(

    1. Attans! Jag fick tyvärr nys om denna fantastiska insamling allt för sent. Men det finns ju allt från Stadsmissionen, Frälsningsarmén till alla kyrkor som säkert med glädje tar emot gåvor. Vet att de har en stor låda i Fältöverstens galleria där man kan lägga leksaker som kommer slås in och ges bort, om du har nära dit…

  2. Jag har skänkt till något liknande här i min stad. Det var till de som lever på socialbidrag och inte har råd att köpa julklappar till sina barn. Känns så bra att få ge av saker man ändå inte använder.

    1. Visst är det en fin känsla att dela med sig. Om alla ger litet blir det stort. Fint av er att vara så generösa!! :)

Comments are closed.

LOADING..