Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Här hittar du amelias bloggare

Här hittar du alla amelias fantastiska bloggare! 

Magdalena Graaf 

Läs om en fyrabarnsmammas kaotiska värld fylld av djur, jobb och vardagsbryderier. En ombytlig blandning av kärlek, tårar, skratt och allvar blandas på bloggen och vi får följa med hela tiden.

Johanna Toftby 

Johanna Toftby har ständigt många bollar i luften. Hon är tonårsförälder, egenföretagare, frisör, bloggare, träningsgalning, hälsofreak, hundägare och allmän grubblare. År 2008 var Johanna en av deltagarna i tv-programmet ”Ensam mamma söker” och har sedan 2010 bloggat om träning, styling och vardagslivet med en blandning av glädje och sorg.

Viktoria Riis 

Matplatsen.net drivs sedan 2005 av Victoria Riis som bor i Örebro. Bloggen fokuserar kring mat där Victoria samlar sina recept, provlagar, bakar och experimenterar i köket. Hon bjuder även på en glimt av vardagen med hennes familj och livets goda som sätter guldkant på vardagen. Bloggen är även flerfaldigt vinnare av utmärkelsen Matbloggspriset.

Mona Lundgren

Bakom Monasuniversum.se finner vi Mona Lundgren, en stark kvinna med självdistans som med glimten i ögat gärna delger omvärlden makens tillkortakommanden. Hon älskar såväl Louis Vuitton på fina gatan, men missar aldrig den traditionella shoppingresan till Gekås/Ullared varje sommar.

Paula Rosas 

Varm, givmild, stöttande, förstående och inte det minsta dömande. Hon är en mamma som snart fyller 30 och känner till målgruppens rädslor, innersta tankar och intressen. Förutom att vara mamma är hon också Paula – en kvinna mitt i livet som ständigt prioriterar sitt eget mående mitt i en familjekarusell.

Linda Lindorff 

Linda Lindorff är känd som programledare och reporter på TV4. På Lindas blogg får vi följa med henne på äventyr med familjen och hennes äventyr som programledare. Vi får följa med i det vardagliga och på en massa bakom scenerna från olika program.

Helena Biehl 

Helena Biehl är amelias astrobloggare och hon berättar för besökarna när stjärnorna gynnar särskilda livsområden, som karriär, kärlek och kreativitet. Hon har skrivit flera astrologiböcker sedan 2013. Astrologi anser hon är ett tacksamt område att blogga om eftersom planeterna hela tiden rör sig och pekar på möjligheter och utmaningar från dag till dag.

Liws Lust 

Liw är en vanlig småbarnsmamma som bor i villa med man och tre barn. Hon lever ett tämligen vanligt Svenssonliv. I henne finns dock ett alter ego som hon värderar högt och som exponeras på bloggen. Det finns så många förbjudna, eggande, sexiga och ibland generande historier i henne som vill ut. Liw vill dela sina innersta tankar med dig helt enkelt.

Vill du bli en del av vårt ​fantastiska blogg​- och content creator-team​ på amelia, eller samarbeta med någon av dem? Kontakt​a daniel.troyse@bonniernews.se