Känner ni julstämningen komma smygande?

Vilken dag! Nu börjar vi knyta ihop säcken, som det heter, och listan över vad som ska göras, köpas, fixas, tvättas, packas, pyntas och strykas består nu mest av streck. Vi tog en rejäl sista runda idag och barnen har aldrig varit så vältajmade med sin middagslur i dubbelvagnen. Hann med nästan allt och vår Dan Före Dopparedan kommer bli helt stressbefriad. Kors i taket.

Nu har jag en paus medans kolan svalnar för att sen skäras till. Men, gör hon kolor nu igen? Ja, de andra försvann spårlöst, förstår ingenting… Endast kolapappren var kvar…

När ljuset letar sig in i lyan i morgon ska jag försöka fotografera hemmet så ni får se hur det är med Jul hos Helena, på riktigt. Jag drömmer lite osunt redan till nästa jul, då vi flyttat till hus. Mer yta att pynta, flera rum att göra i olika stilar och fler fönster (inte så svårt då vi nu har två plus balkongdörr) att hänga julstjärnor och placera blommor i. Men usch, lev i nuet, kvinna!

Nä, nu tar vi ett litet klipp med en uppesittarkväll från förr. Go’ kväll!

[youtubeplay id=”GMjngNCMGKY” size=”medium”]

 1. Fina Helena!
  Önskar dig och de dina en helt fantastisk jul! Hoppas att ni alla fyra möts av överfyllda strumpor imorgon!

  Stor kram

 2. Precis så ska det vara! Jag har också en stressfri dan före dan framför mig, kokar lite godis nu på morgonen bara, sen är det frid :)

 3. Tess skriver:

  Hahah åhhh måste kolla Kalle Kotte med Galenskaparna och After Shave nu! Min favorit! Åhhh ser fram emot att se lite julbildee från dig :). Usch vad trist när julen är över och dun julblogg försvinner :((. Kommer att sakna dig!

  1. Tess skriver:

   Yup ligger i sängen och skriver på min iphone… Därav den fantastiska stavningen ;))

 4. Längesen mina tjejer låg i vagnen (äldsta fyller 20 i januari, hihi).
  Idag har jag gjort dina vörtbröd igen, och ska ge som ”blommor” till fina grannar.
  Får göra ytterligare en omgång vörtisar i morgon så vi har till jul.
  Ska även lägga in två sorters sillar i morrn; Senap- och pepparrotssill är den ena, och nästa är ingefära- och koriandersill, mums.
  Allt gott!
  Kram Helena N

  1. Kära Helena, önskar dig en riktigt God Jul! (du hänvisar inte till nån blogg så jag skriver här) Hoppas du och de dina får en härlig jul med mycket gott på fat och i glas.
   Härligt att brödet funkar. Vi har mumsat på senaste limpan här nu till frukost.
   Kram!!

Comments are closed.

LOADING..