Jul hos Helena i bilder

Dan före dopparedagen, fjärde advent och slutspurten. Det börjar ordna till sig och jag har försökt plåta så gott jag kunnat på hur det ser ut här hemma. Tycker namnet på bloggen förpliktigar en dokumentation… Inga stora rumsbilder för det är i detaljerna julstämningen sitter. I alla fall hemma hos oss. I alla fall i år. Sen så kan jag avslöja att diskbänken inte var fotogenique med disk och ”julstämning”… Många av de levande ljusen kommer tändas i afton, när barnen knoppat in, glöggen värms på och paketinslagningen med lackningen börjar, ackompanjerat av radions rimstuga. Sen så finns det en massa julgrejjor till men jag ska inte trötta ut er plus att nu måste jag sätta fart… Så håll till godo!

 

  1. Tess skriver:

    Så fint :)))). Ha nu en fantastiskt fin jul!!!

Comments are closed.

LOADING..