God Jul. God Morgon.

Kära vänner! God Jul!

Nu är det jul och det blev en vit jul i år, vilken glädje! Hos oss är det nu frukost med traditionsenlig varmchoklad med vispgrädde, nybakat vörtbröd med julskinka och saffransbröd. Mmmm… Strumpor har öppnats och det mumsas på julgodis och leks med brio-tågen som också fanns i strumpan. Detta blir nog första julen då båda barnen kommer vara med på vad det är som händer och kommer ge minnen.

Om ett slag ska vi ta oss till mitt föräldrahem och fira med min sida av familjen; brorsorna med fruar och barn åsso föräldrarna så klart. Ett litet gäng på 18 pers. Nu tänker jag ta och bara njuta av dagen, stämningen, familjen, maten och glädjen. Vi hörs igen imorgon då jag hoppas återkomma med lite bilder.

Önskar er alla en riktigt härlig och god jul. Se nu till att njuta, det är ju så långt till nästa jul!! Kram!

 

  1. God fortsättning till dig

  2. Tack snälla Helena, jag hoppas att du har haft en riktigt fin julafton, önskar dig en god fortsättning på julen!

  3. En riktigt god jul önskar jag dig Helena! Hoppas dagen varit underbar med massa skratt och klappar! :) Kram

  4. Vill önska dig och familjen en riktigt underbar Jul! Vill även passa på att tacka för bra samarbete inför bloggträffen som varit! Och även jag hoppas på en ny träff nästa år. Ser även fram emot att få följa din jul i ditt nya hus nästa år =)!

  5. Det samma önskar jag dig. Tack för all ispiration och hoppas dagen blir till belåtenhet, Klem

Comments are closed.

LOADING..