Gårdagens dagens – juloutfit

God fortsättning! Hoppas ni hade en fantastisk julafton och nu gottar er med att montera julgåvor, mumsar chokladaskar och skinkmackor. Här hemma är det morgonrock och filmer i soffan som gäller och det står på schemat för resten av dagen. Ska försöka pallra ihop mig och sammanställa gårdagen i bilder.

Detta är ju ingen modeblogg men jag kan ju inte låta bli att göra något väldigt bloggigt; en dagens. Detta är mitt livs första :) Jag är faktiskt förvånad att jag undvikit ämnet kläder och mode trots att det är ett stort intresse. Något för nästa år kanske…

En outfit som skulle kunna förväxlas med en tomteluva ;) Helt och hållet H&M, skor från Repetto. Knallrött nagellack och läppstift bakom telefonen…

 1. Jessica skriver:

  SNYGGVE!
  Superfin luva på överkroppen ;) och den där kjolen var fin som få.
  Hoppas ni haft ett par härligt juliga och sköna juldagar. Det har jag. Nu har julgästerna åkt hem igen och nu ska jag bara sova ut innan det är dags för jobb imorgon… =/
  KRAAAAAAM
  Jessica

 2. God jul Helly och tack för den fina kommentaren! Det var verkligen roligt att ses på granvernissagen och jag hoppas att vi ses till nästa december också!

  Hoppas att du och din familj får en riktigt skön dag i soffan, det vet jag att jag har i alla fall!

  God fortsättning och gott nytt år!
  Kram!

Comments are closed.

LOADING..