Dags att packa ihop Julen hos Helena

Kära ni! Julen är på intet sätt över, den fortsätter ju till påska ;) Inte riktigt men jag hoppas ni kan hålla kvar julstämningen och få vara jullovslediga lite till. Det ska i alla fall vi men så smått börjar jag packa ner adventsljusstaken och julgrupper som börjar sloka får ett värdigare liv i vaser. Granen har stortrivs hos oss och barrar förvånansvärt lite (knepet är ett göra kraftiga långa snitt precis innan den sätts i julgransfoten och så vattna löjligt ofta) så den får stå så länge det går. Och sen vid den stora nedpackningen tipsar jag om att verkligen rensa och packa smart. Tex göra en låda för adventssakerna så du inte behöver rota runt bland allt från skinkpinnar och glitter. Passa även på att göra en lista över det som du vet kommer behöva köpas och håll dig till den listan. Lätt att glömma när det nästan gått ett år. Och passa på att köpa julsaker på rean, det är fantastiskt vad man kan hitta nu till vrakpriser.

Men nått som nu packas ner helt är min julblogg här på amelia.se. Det har varit så otroligt kul att få vara en del av amelia.se och sprida julstämning här. Så roligt att så fantastiskt många har tittat in och jag gillar verkligen all den kontakt jag fått med er läsare, tack snälla alla ni. Ni har betytt mycket! Om jag på något sätt har inspirerat, skapat julstämning eller kunnat ge några tips är jag jättenöjd. Även ett jättestort tack till redaktionen på amelia.se som gav mig möjligheten att få julblogga här.

Några höjdpunkter var bloggträffen med några av alla de duktiga julbloggare som finns där ute. Tack för en rolig dag och kvällLondonresan var en riktig stämningshöjare och en lyxig paus i vardagen. Bakat och pysslat med barnen – en 3- och 2åring har mycket energi som smittar. Ett julkort damp ner från en läsare i Australien. Tack söta Pernilla. Knäckstrutarna är jag så nöjd med (och familjen också som fick äta dem…). Årets upptäckt var eukalyptusblad – perfekt kompis till amaryllis mfl.

Jag vill gärna leva i nuet men kan inte låta bli att se fram emot att få julblogga igen nästa höst. Mest för att jag då kommer bo i ett nytt hem med en massa nya möjligheter till pyntytor och dekoration. Ja, jag har ju sagt det förut; jag är en jultoka! :) Hoppas verkligen vi ses igen om inte annat på min egna julblogg Hellys Jul. Där kommer jag säkert dyka upp lite då och då så då får ni gärna hänga med. Följ mig via Bloglovin’ vet ja!

Avslutningsvis vill jag jag önska er alla ett Gott Nytt År och hoppas att 2013 blir ett pangår. På återseende!

KRAMAR Helena

 1. God fortsättning och tack för en intressant ioch givande blogg! Hoppas absolut att vi ses till hösten igen.

 2. Tess skriver:

  Tack snälla för att du har delat med sig av din jul och dina förberedelser! Ser fram emot nästa jul och kommer sakna dig! Kram

 3. Vad kul att få följa dig och din jul, jag ser fram emot att få följa dig även nästa år. Vad kul med nytt boende

 4. Jessica skriver:

  Bästa Helly!
  Ett supergott nytt år och på återseende alla gånger.
  Stora kramar och guuuuu va jag ser fram emot dina nya pyntytor och en och annan röd kudde från rean… ;)
  KRAM

 5. Det har varit jättekul att följa dig! Gott Nytt År, kanske hörs vi till hösten igen!! :)

Comments are closed.

LOADING..