Borta bra men hemma bäst

Hej allihop,

Det har varit en härlig och lärorik tid att blogga här på amelia.se.

Tack för alla modiga läsarfrågor, för värmande och inspirerande kommentarer och öppenhjärtliga mail.

Du som läser det här är fantastisk!

**

Det verkar vara med bloggar som med resor: Det är borta bra men hemma bäst. Så nu packar jag ner här och packar upp igen på min egen blogg nakendiscot.se.

Följetongen om Nakendiscot fortsätter där:

Nakendiscot kapitel 20 och framåt.

På nakendiscot.se kan du också vilket omslag det blev till nya upplagan av ”10 steg till att finna rätt partner”.

Här är det nya omslaget.

Välkommen till Nakendiscot.se!

LOADING..

Nakendiscot. Kapitel 19

Idag får du det nittonde kapitlet i Nakendiscot del 1. Nästa kommer imorgon.

Nakendiscot

Kapitel 19: Pelle

**

Pelle är en av sexton som är med på Solnäset. Den första tiden lägger jag inte särskilt mycket märke till honom, men efter att vi i en övning gett varandra massage kommer han fram och kommenterar min kropp, och då väcks mitt intresse. Pelle vill veta hur jag tränar, för han tycker att min kropp påminner om en panter: stark, mjuk och smidig. Jag blir otroligt smickrad, för jag är inte van att få positiva kommentarer om min kropp.

 

Efter det här har jag och Pelle plötsligt mycket mer kontakt med varandra, och när det är dags att säga hejdå till alla på söndagen så gör jag något som jag aldrig gjort med en man förut – jag stoppar en lapp med mitt telefonnummer i händerna på Pelle. Samma kväll får jag ett sms och två dagar senare åker jag hem till Pelle och tillbringar natten där.

 

Den natten har jag tidsmässigt mer sex med Pelle än vad jag haft totalt med Fredrik under de senaste två åren. Och det går plötsligt upp för mig att sex kan vara så otroligt mycket mer än att ha tio minuters sex på exakt samma sätt och med bara fokus på könsorgan och klimax hela tiden.

 

Sex är sinnligt, hela kroppen och alla sinnen kan ju njuta. Det är så här jag vill ha sex! Jag har under åren med Fredrik aldrig känt mig riktigt tillfredsställd eller nöjd med vårt sexliv, men heller aldrig kunnat sätta fingret på varför. Nu inser jag plötsligt det och det är som att vara nyfrälst och låta kroppen styra.

**

Egentligen vet jag från början att det inte kommer att bli något långvarigt med Pelle, men det spelar inte så stor roll för just där och just då är han den perfekta mannen för mig. Jag berättar för en bekant om Pelle, och hon beskriver honom väldigt träffande som ”min lots”. Jag har legat stilla inne i hamnen för länge, och nu behöver jag någon som drar ut mig på öppet hav igen. Helt rätt. Pelle är min lots.

 

Bara genom att vara med Pelle går det upp för mig massor av saker om vad jag vill ha i en relation. Sex såklart – otroligt viktigt. Och gemensamma intressen – precis lika viktigt.

 

När Pelle första gången föreslår att vi ska ta en kvällspromenad blir jag nästan chockad. Jag älskar promenader och har flera gånger frågat Fredrik om han vill följa med, men han avfärdar dem varje gång som ”planlöst irrande” så när jag promenerar gör jag det själv eller med vänner. Men nu plötsligt inser jag att jag kan göra sådant som jag tycker om, tillsammans med en man som jag tycker om.

 

Några veckor senare frågar Pelle om jag vill följa med honom upp till fjällen, och jag får samma känsla igen. Man kan alltså dela intressen med en partner, och njuta av att umgås tillsammans i vardagen. Varför har jag inte gjort det förut?

När Pelle beskriver hur han upplever mig, hjälper det mig dessutom att få en tydligare självbild, för det han säger, stämmer väl överens med hur min gamla pojkvän och de andra bollplanken beskrev mig några månader tidigare. På olika sätt gav de uttryck för att de såg mig som både stark och sårbar, men det avviker helt från hur Fredrik har beskrivit mig och den insikten väcker många tankar. Blev jag en annan person med Fredrik, eller har han inte sett mitt rätta jag?

 **

Pelle och jag kommer att ha tre månader tillsammans, men när han en vacker försommardag friar till mig på en slottsbalkong inser jag att jag måste göra slut. Vi står alldeles för långt ifrån varandra. Men jag vet inte hur man gör, och det känns jobbigt att såra honom.

 

Så den kväll när jag försöker göra slut, klarar jag inte av det och i stället slutar det med någon sorts försoningssex. Det är sista gången vi har sex och hela tiden har jag en obehaglig känsla i kroppen som jag inte kan sätta fingret på, men det är bara olustigt.

 

Efteråt säger Pelle att han kände sig totalt frånvarande, att han rent fysiskt var med mig i sängen men med sina tankar var han hela tiden någon annanstans. Och det är då det slår mig som en riktigt hård käftsmäll – det var så det kändes hela tiden med Fredrik. Han var aldrig riktigt där. Och plötsligt minns jag kommentarer från Fredrik om hur jag borde fantisera mer eftersom han alltid fantiserade när vi hade sex.

 

Men det är först nu jag får den jobbiga insikten att jag aldrig visste vad han fantiserade om. Vi delade inte de fantasierna, utan han höll dem för sig själv. Jag har ingen aning om vem eller vad han föreställde sig att jag och min kropp var. Jag känner mig plötsligt som att jag varit en knullmaskin för Fredrik under alla år och det är en riktigt obehaglig känsla.

LOADING..

Ge världens bästa beröm

Jag har precis har lanserat Inspirationsbrevet om personlig utveckling.

Några gånger i månaden skickar jag ut ett mail med övningar och verktyg så att du kan öka livsglädjen i ditt eget och andras liv.

Det senaste Inspirationsbrevet skickade jag i fredags, det handlar om att ge beröm som verkligen berör och du ser det här nedanför.

Prova gärna, jag lovar att resultatet blir fantastiskt!

**

Om du själv vill få Inspirationsbrevet framöver hittar du mer info och anmälan här: Inspirationsbrevet.

med värme

/Karin

 

LOADING..