Glad fredag!!!

Äntligen fredag! Det firar vi på jobbet med en härlig AW på vår nya favoritrestaurang Chelas. Har skrivit om den förut. God sangria och smaskig mexikansk mat.

Har varit väldigt trött denna veckan och inte orkat göra så mycket. Det blir så ibland. Älskar ju mitt jobb och kollegor men man kan ju ha sådana veckor emellanåt att man längtar tills helgen och ledigheten kommer igen för att samla energi.

Häromdagen skulle jag köra Liam till Norrtälje efter jobbet för att fixa nytt pass (fanns inte en enda ledig tid i länet utom i Norrtälje). Men i bilen påvägen dit blev jag så trött. Bad Liam slå till mig hårt på armen så jag skulle piggna till. Efter viss tvekan och påtryckning från mig gjorde han det men då blev jag piggare igen. Eller rättare sagt klarvaken.

Men helt sjukt egentligen att det inte fanns andra lediga tider. Men nu är det gjort och nu håller vi tummarna att vi får hem passet i tid.

Och vet ni en sak som verkligen piggar upp. Efter en lång vecka där man varit trött, så går man ut på en AW med kollegor. Mycket skratt och fantastiskt sällskap. Det är en fantastisk start på helgen och en energiboozt delux.

Hoppas att du får en härlig helg!

Kram

/L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

När man längtar…

Just nu är Kit inne i en lite mammigare fas. Ni vet säkert hur det är, kanske känner ni igen er. Den senaste tiden har Kit ringt mig och varit ledsen och saknat mig. Det vi då har gjort är att om det inte räckt med att prata i telefon en stund då har jag hämtat Kit och låtit honom sova en extra natt hos mig fastän det är pappavecka eller att vi myser några timmar tillsammans.

Det finns säkert de som tycker att detta är fel eller att detta inte är bra. Men sådant lyssnar jag inte på, för om man känner sitt barn väl, sätter sina egna känslor åt sidan så känner man för det mesta vad som är det rätta för just ditt barn i den specifika situationen.

Idag visade det sig att det var en lite jobbig dag för Kit. Han ringde och grät och sa att han saknade mig och ville vara med mig!

Vi bestämde då att jag skulle hämta honom från skolan och göra nåt tillsammans. Så tillslut blev det så att jag, Kit och hans två kompisar gick på bio efter skolan och såg Sonic.

Grabbarna älskade filmen men personligen tyckte jag inte att den var bra om man jämför med andra barnfilmer eller andra animerade filmer. Men det var mysigt att få hänga med Kit och viktigast är ju att killarna hade kul.

Efter filmen gick vi till Max och åt middag. Så onyttigt men så gott. Det blev verkligen lill-lördag för grabbarna idag.

Nu är Kit hemma igen hos sin pappa och det känns skönt att det gick över fort. Nu ska jag gå och lägga mig eftersom jag ska gå upp vid 05.

Kram

/L

  1. Hej
    Tycker verkligen det var rätt gjort och visar ju verkligen att både du och Niklas sätter er son först.
    Ja många kommer säkert ha synpunkter men strunta i de. Viktigast är ju att sonen mår bra…Hatten av för er

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Nu tog batteriet slut…

Har sista tiden irrat runt som en Duracellkanin, och om jag ska vara lite fyndig så känns det som att mitt batteri tvärdog i eftermiddags. Blev helt slut idag och vet egentligen inte riktigt varför men har ingen energi överhuvudtaget.

Har mest bara sprungit ikapp saker hela tiden känns det som, för att hinna med allt jobb, barn, hus och hundar.

Känner att jag behöver återhämta mig.

Det är ju lite så med mig. Kör ofta all in tills kroppen säger ifrån. Och jag har faktiskt blivit bra på att lyssna på den.

Så idag sket jag i att laga mat, det blev en färdig soppa rätt ner i kastrullen och mys i soffan med hundarna istället. Så skönt! Slappa, vila, titta på tv.

Vad brukar du göra för att återhämta dig?

Mina väktare! Kolla som han stirrar på mig! Ha ha!

Vaknade till i natt och upptäcker då att Korosh fortfarande inte gått och lagt sig. Hör att han är vaken och sitter i Kits rum så jag kliver upp och går in dit för att kolla vad han gör.

Hittade då honom såhär i Kits rum kl 0130 på natten.

Då hade han suttit där sedan kl 21 och sorterat Kits fotbollskort i ordning. Varje lag för sig och sedan rankat spelarna och lagt dom i rätt ordning så att dom som är bäst hamnar högst upp. Kit som älskar sina fotbollskort kommer bli så glad när han ser detta. Vilket sjukt jobb! Kit har väldigt många fotbollskort också så inte konstigt att det tog sån tid.

Men så gulligt ändå!

Kram

/L

  1. Lisa skriver:

    Fin man du har ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..