ANNONS

Lite poddtips…

Hej på er! Brukar ni lyssna mycket på poddar?

En av mina vänner, Lili Assefa, har startat en podd tillsammans med sin vän Per Schlingman. Podden herre Assefa Schlingman och nytt avsnitt släpps varje torsdag. Den är ny men redan har de hunnit släppa några avsnitt med gäster som Anders Borg, Keyyo, Elin Härkönen och Amanda Lind. Och kan ni gissa vem som är bästa gäst? Ja, just det! Lilla jag!

Bild lånad från @assefaschlingmann

Var väldigt roligt att spela in avsnittet men också speciellt att få frågor av en så nära vän. Det blev så att jag pratade om en del saker jag inte pratat om förut mer än med den närmsta familjen. Så in imorgon och lyssna. Sök på Assefa Schlingmann podd så hittar ni den, vet med säkerhet att den finns på Spotify.

Hoppas ni gillar avsnittet, och podden.

Stor krqm

/L

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Husdrömmar

Hej där!

Hoppas att du mår bra. Ni känner mig säkert rätt väl vid det här laget. Att jag älskar att renovera, bygga och skapa.

Vi älskar vårt hus men länge har tankarna farit iväg och hur kul det skulle vara att bygga någon från början igen.

Jag och Korosh har pratat om det ett bra tag nu och har massor av idéer. Så vi fortsätter drömma oss vidare. Och under tiden vi drömmer så lägger jag ned rätt mycket tid åt att leta inspirationsbilder. Sparar dem och har just så himla många bilder.

Se bara här tex hur fina är inte dessa husen. Om vi skulle bygga nytt en dag skulle det definitivt luta åt detta håll

Tänk er också att ha samma typ av hus och då en helt fantastisk pool. Så. Så, så fint.

Men alltså jag dör så sjukt snyggt husen på bilderna är. Och då får man inte glömma att det blir ännu finare på insidan.

De här fina trapporna. OMG!!! Älskar dem så mycket.

Vika hållkäften sovrum! Stor älsk på de med!

Jag skulle kunna sitta här i flera dagar och lägga upp bild efter bild på hur vi skulle vilja att huset såg ut. Men visst är det kul att drömma tillsammans och planera mm

Ha en fortsatt bra kväll

Kram

/ L

4
26

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Några extra kilon…

Jaha! Ställde mig häromdagen på vågen. Och om jag inte hade vaknat innan så vaknade jag verkligen då. Kände att jag ätit lite slarvigt sista tiden plus att jag kände mig lite vätskefylld, ja ni är nog många som känner igen känslan. Blir ju så ibland. Kände att jag nog på grund av detta gått upp ett par kilo och ville bara se om känslan stämde. Jodå, det gjorde den. Jag hade gått upp nästan 40kg!!!!

Ja, det kan ha samma vikt för alla som ställde sig på den. Lurigt det där med att väga sig. Så dumt, man ska inte göra det egentligen säger en del i mig och en annan vill göra det. Ha koll. Det sitter i sedan man var yngre. Men för Liams del som tränar och tävlar i sina sporter där vikten är avgörande i vilken klass du får tävla så är det ett måste att väga sig regelbundet. Så vi behöver ha vår lilla våg hög

Nåväl, efter ett batteribyte så visade vågen rätt igen.

Sista dagen med Kit så vi unnade oss att äta på restaurang. Som vanligt blev det libanesiskt. Så himla gott.

Nu när Kit inte är här denna veckan så inleder jag en jobbvecka. Då brukar det bli högintensivt och klämma ihop möte. Ni som också har varannan vecka liv kanske känner igen er. Vecka utan barn jobbar man lite extra din.

Kram

/L

0
30

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00