ANNONS

Mors dag

Glad mors dag till alla mammor därute. Hoppas ni alla fått en fin mors dag.

Själv blev jag bland annat uppvaktad av Kit som skrivit ett fint brev samt plockat blommor i skogen. Mycket fint och gulligt.

Vi satt uppe sent igår så det blev en skön sovmorgon. Idag har det varit riktigt sommarväder ute och min syster med man kom förbi på eftermiddagen för att låta barnen bada lite i poolen.

Kit och Anton hade inte träffats på jättelänge så de var väldigt glada att ses.

Hur skönt ser inte det här ut då! En helt perfekt söndag.

Min syster Linda hade med sig en present till mig, nåt kul hon sa hon hade sett och tänkte på mig och kunde inte låta bli att köpa det. Spännande och kul att få presenter lite oväntat. Och vad tycker ni? Visst passar min present verkligen in här hemma.

Nu kommer vi kunna hålla ordning på drickat om vi ligger i poolen.

Så gulligt! Var verkligen snällt.

Efter en härlig dag så var det sedan dags för mig att åka och hämta Liam på sin träning. Enda problemet var att jag var så trött. Den ligger i Nykvarn och dit är den en liten bit att åka om man åker från Lidingö. Så vi kom alldeles nyligen hem. Nu ska jag försöka somna snabbt för snart börjar en ny vecka, ny månad och det är mångas och vi ska göra vårt bästa för att du ska få en så bra start på dagen med oss på RixMorro

Kram

/L

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Nu är möblerna påväg

Åh jag är så glad. Ska berätta lite om varför så nu blir det reklam för mina möbler.

Möblerna vi har jobbat med och designat fram har nu äntligen kommit och kommer vara ute i butik nästa vecka.

Så idag har jag haft fotografering här hemma för en liten del av mina möbler. Peter Knutsson var hemma hos mig idag och plåtade.

Vårt ursnygga runda matbord och fina sammetsstolar.

Jag är så spänd på vad ni kommer att tycka om detta när ni ser alla möbler det ska bli så kul! Jag och Daniel Johansson har designat allt tillsammans och startat Furniture Fashion.

Fotografen Peter och ett av våra fina soffbord.

Älskar detta avlastningsbordet.

Ett av våra mindre bord. Och även en av våra sittpuffar.

Den stora sittpuffen fick gömma sig bakom soffan en stund när vi fotade ett bord.

Ett annat soffbord.

Hundarna har gått tack i gäl på mig hela dagen och har väl kanske inte känt sug helt nöjda med att vi har fixat och grejat och fotat. Men de var så söta innan idag. Ramos bestämde sig för att sätta sig i Brorsans lilla väska. Brorsan ville inte vara sämre så kan knölade ned sig han med. Hur gulligt!

Full rulle hela dagen! Nu ska jag hoppa i säng.

Kram

/L

1
26

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Så vidrigt

Det här som nyligen hänt i Minneapolis är så fruktansvärt. Ni har säkert heller inte kunnat precis som jag undgå bilder eller videoklipp från det som hänt.

Jag blir så illa berörd. Vidrigt!

Igår såg jag klippet vilket jag ångrar, då jag inte kan sluta tänka på George Floyds sista ord när han ligger och ber för sitt liv. -I can’t breathe! Så sa han, om och om igen tills han dog där på gatan med en polis som tryckte sitt knät mot hans nacke och hals. Samtidigt som människor runtomkring bad polisen sluta. Ropade åt dem att han inte kunde andas. Att det blödde ur hans näsa. Och när han tillslut låg livlös att de skulle kolla hans puls. Trots det fortsatte de. 8 minuter fick han ligga så tills ambulans kom. Hans liv gick inte att rädda.

En polisman tryckte sitt knä, idag gick man ut med att han kommer åtalas för mord. För ja, det var ett mord. De var 4 poliser, de andra tre stod bara där. Sa inte åt sin kollega att sluta. Att säkerställa att han kunde andas.

Hela videon är vidrig och att se polisen så känslokall och behandla en människa på det sättet känns overkligt och otroligt grymt.

Och det sorgliga i detta är att det är inte första gången något sådant här händer. Låt detta vara sista gången. Låt det aldrig ske igen.

/L

0
32

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00