ANNONS

Kolai

Hej på dig!

Jag tänkte skriva ett litet inlägg ikväll om våra produkter från Kolai. Så detta inlägget innehåller reklam för dessa produkter.

Vi är så otroligt glada för all den positiva respons som vi har fått av våra produkter. Det väller in så fina meddelanden till oss där ni är så nöjda.

Det var ju precis detta vi hade drömt att ni skulle uppleva. Vi har tagit fram produkterna med stor omsorg.

Alla våra produkter är väldigt vårdande och innehåller bland annat arganolja, mineraler och vitaminer som bygger upp, stärker och reparerar håret. Våran ansiktsserie är magisk och innehåller bland annat buritiolja, arganolja, vitamin A och massa annat som jobbar på djupet och reducerar fina linjer och motverkar rynkor.

Här nedan kommer ett utdrag av några av alla fina kommentarer vi har fått.

Alla produkter hittar ni på Apoteket Hjärtat samt Apoteket online och i vissa utvalda butiker.

Ni kan också läsa på om alla produkterna på Kolai.se

Kram

/L

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Kräftor igen

Jag älskar skaldjur! Det är nog bland det bästa jag vet och därför var det nog inte så konstigt som det kan låta att jag då bara nån dag efter vi varit och frossat kräftor hos min bror ville äta kräftor igen här hemma. Vi fick ju med oss ett gäng från brorsan så kunde inte vänta utan ville äta dem igen då de var så goda. Så vi bjöd in till en liten kräftskiva.

Var på affären och skulle handla lite och såg då detta.

Kräftor från Småland för ”bara” 349kr. Våra egna kräftor från Småland som vi fångat själva smakade extra gott kan jag säga. Tack brorsan.

Så igår som sagt liten kräftskiva. Vi köpte Västerbottenpaj med massa gott till.

Till kräftorna serverade jag också en jättegod dipp som jag tror att jag hittade receptet på Ica.se

Dipp till kräftor

  • 1/2 silverlök
  • 2dl smetana
  • 1dl gräddfil
  • 1tsk finrivet limeskal
  • 1/2 msk pressad limejuice
  • 1/2 dl finhackad dill
  • 1/2 tsk salt
  • 1 burk stenbitsrom eller sikrom

Skala och finhacka silverlöken. Blanda ihop alla övriga ingredienser. Låt stå kallt en stund i kylskåpet en stund. Jättegott att äta ihop med lättsaltade chips. Men vi hade dippen att doppa kräftorna i.

Sen hittade jag ett recept på Allt om mat med majskolvar och parmesan och tryffelmajonäs.

  • 6 st förkokta majskolvar
  • 1 msk olivolja
  • 4 äggulor
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 3 dl rapsolja
  • 1 msk tryffelolja
  • 3 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 dl grovriven parmesanost
  • 0,5 tsk flingsalt

Sätt ugnen på 200grader. Skär majskolvarna i klyftor och lägg på plåt med bakplåtspapper. Ringla över olivoljan och ugnsbaka i ugnen i ca 10 min.

Rör ihop äggulor, senap och vinäger i en bunke. Tillsätt majs- eller rapsoljan droppvis under kraftig vispning. Vispa till en tjock majonnäs.

Smaksätt med tryffelolja och krydda med salt och peppar.

Lägg de färdiga majskolvarna på ett fat. Ringla över majonäsen och strö över rikligt med parmesanost och flingsalt.

Så himla gott!

Kram

/L

1
21

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Nu börjar allvaret

Ja då var man hemma igen och har hunnit med en massa saker innan jobbet börjar imorgon.

Det är alltid så jädra tufft första arbetsveckan efter semester då man vänt på dygnet och ska nu upp supertidigt imorgon.

Känns som att jag behöver ställa 20 olika larmklockor. Men jag vet att de kommer gå bra.

Missa nu inte att slå på radion imorgon bitti. Kl 06 börjar vi och håller på till kl 10. Så nu är ordningen återställd och du har sällskap av oss när du sitter i bilen på väg in på jobbet, eller på jobbet till och med.

Den här veckan skulle ju Pridefestivalen varit här i Stockholm. Men tyvärr har ju inte det gått på grund av covid-19. Jag brukar ofta gå på festivalen. Det är så viktigt för mig att alla människor behandlas lika och bemötts med lika mycket respekt och värdighet.

Vill därför passa på att välja en bild från sommaren 2018 då jag och syrran har roligaste utekväll vi haft på många år. Och här på bilden ser ni en lillasyster beundrande storasyster och vill helst vara utan pussar från syrran.

Älskar bilden! Blir så glad av den. Happy pride allesammans.

1
29

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00