ANNONS

Äntligen hemma….

/

… hos min Niclas efter 18 timmars flygning. Det var en hemskt jobbig resa hem. Mer om det ska jag berätta om imorgon då jag är lite piggare. Kom hem strax efter lunch idag och har vilat en stund då jag är lite jetlag. Man blir ju hemskt trött efter en sådan resa. När jag vaknade efter min lilla tupplur så var det mörkt ute och då hade Niclas tänt massa ljus i lägenheten och gjort det så fint. Nu ska vi ha en mysig kväll för oss själva. Hoppas ni alla också får en härlig lördag kväll.

(till alla er som frågat så kommer Liam inte hem förrän om ett par dagar)

Stor kram!

/Laila

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00