ANNONS

Trött…

/

Hej på er!

Här kommer lite bilder till er. Vi stannade en dag i New York innan vi åkte hem för att fortsätta jobba lite. Bland annat träffade vi David Massey på skivbolaget Universal, Han är ansvarig för bland annat Duffy och Rihanna. Han var även ansvarig för Play på den tiden då det begav sig. Han ville gärna träffa tjejerna igen och det blev ett kärt återseende. 

Så en härlig dag i New York med andra ord. Men resan hem var en mardröm. Det började ju som jag nämnt tidigare med resan från LA till New York. Oturen fortsatte sedan. I Frankrike missade vi vårt anslutningsflyg till Stockholm, och det var inte vårt fel. Så vi fick tillbringa 7 timmar på flygplatsen i väntan på att få komma hem. Så resan hem tog ca 18 timmar från New York. Usch, vad trött jag var. Så i helgen har jag mest sovit och tagit det lugnt för att komma in i rätt tidsrytm igen. Imorgon hoppas jag att jag är åter i rätt tidszon. Då ska jag på några möten och sedan ska jag förbereda att Liam kommer hem på tisdag. 

Godnatt på er!

Kram

/Laila

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00