ANNONS

Snart kommer Liam!!

/

I morgon kommer min lilla son. Så länge han har varit borta nu, en hel månad blir det faktiskt när jag tänker efter. Men det känns ändå som att tiden har gått så himla fort. Han har haft det jättekul med sin pappa och sina kusiner. De firade både jul och nyår i USA. Då vi inte firade jul tillsammans så lovade jag att vi skulle fira minijulafton när han kom hem. Så imorgon kväll kommer mina syskon med respektive över och så blir det lite svensk julafton. För Liam handlar det nog mest om presenter så det blir ingen julmat. Jag har också köpt lite presenter till honom.

Passade på att handla när jag själv var i USA. Det är så stor skillnad jämfört med Sverige på utbudet av barnkläder. Tycker att det finns alldeles för dåligt utbud här i Sverige av killkläder. Jag vill gärna klä Liam i lite tuffare kläder. Jag struntar i märket bara det är lite coolt. Och han har ju ärvt mitt klädintresse så det är underbart att ha en son som blir glad för mjuka paket (fast han vill ju ha hårda paket också). Jag fick tag på ett par jätteroliga skor. Det är ett par skor som är som en racerbil. Den lyser när man går med den och det är som stoppljus på den också. Jätteroliga!!! Säkert helt onödiga men jag vet att han kommer älska dem. Kolla på bilden nedan så ser ni hur de ser ut. Köpte också ett par coola tröjor.

Jag måste berätta en rolig sak som hände i LA. När jag sitter en stund uppe vid poolen så ringer jag upp Liam för att prata en stund. Det är massa folk runtomkring som också sitter och solar eller badar och rätt packat. Alla som sitter runt verkar vara amerikanare. Jag pratar med Liam på svenska och tänker inte så mycket på det. Avslutar samtalet med att säga högt till Liam: -Mamma älskar dig och saknar dig!! Puss puss!!! Och han svarar då tillbaka puss vilket gör mig lite exalterad så jag säger en massa puss igen tillbaka som blir ungefär så här: puss. puss, puss i puss, ipussipussipussi puss!!!!

Alla runtomkring mig börjar skratta. Kommer då på att mitt lill ljudliga pusskalas har ju precis låtit som om jag suttit och sagt pussy en massa gånger högt i telefon och med en gullig mammaröst. Jag började då själv skratta och skämdes lite. Men, det bjöd jag på!!! Tänk vad fel det kan bli med språk ibland!!!

Måste passa på att säga att jag tycker att det är så otroligt kul att blogga här då det känns så trevligt och familjärt bland kommentarsfälten. Jag är jätteglad att ha er alla som läsare, ni som skriver kommentarer verkar alla så snälla och gulliga och är så fina som också delar med er av egna erfarenheter som hjälper både mig och säkert många andra som läser.

Stor kram till er alla!! Ni är bäst!!

/Laila

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00