ANNONS

Mitt lilla hjärta!

/

Nu är min son äntligen hemma. Åkte och hämtade honom i morse på Arlanda, och gud så härligt det var att krama om och pussa min lilla älskling igen. Sedan följde en lång dag med att försöka hålla Liam vaken hela dagen så att han fick tillbaka sin dygnsrytm, men jag misslyckades lite. Både Liam och jag somnade och sov två timmar. Så nu är klockan snart halv elva på kvällen och Liam är pigg som en lärka. Men det får väl gå an för i kväll för i kväll är det en speciell kväll. Mina syskon och deras respektive har varit här ikväll och vi har gett Liam lite julklappar (tyvärr är inte yngsta brorsan Joakim här då han är nere i Småland). 

Som vanligt när vi alla träffas var det stimmigt och stojigt och så himla härligt. Min svägerska Lindah (alltså inte min syster Linda, lite förvirrande när det är två Linda i familjen) tog massa fina kort under kvällen som jag har lagt upp.

Nu ska jag fortsätta mysa med min lilla plutt.

Stor kram till er alla!!

/Laila

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00