Lika som bär?

Hej på er!
Idag har jag varit på presskonferens med Made In Sweden, för imorgon kl 20.00 på TV4 så kommer första avsnittet. Det ska bli så roligt, om ni gillade förra säsongen så kommer ni gilla denna också. 

Har läst era kommentarer för gårdagens inlägg och måste skriva ett inlägg om det. Många av er har skrivit att ni tycker att min son är lite lik Madickens lillasyster Elisabeth. Det var rätt roligt att läsa det, då jag faktiskt kallades för Elisabeth när jag var liten då många tyckte jag var lik henne då. Jag får ofta höra från folk jag träffar att Liam och jag är så lika. Har lagt upp ett par foton på Liam och mig när vi är i ungefär samma ålder så får ni själva se. 

Ha det bra nu! Och glöm inte att titta imorgon! Ha, ha!

Kram 

/Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..