Så spännande!

Idag börjar Made In Sweden. Har jag sagt det förut? Ha,ha! Tjejerna är fantastiska, Andreas har lika vackert leende som vanligt och Anders i sitt esse! Så det är bara att bänka er framför Tv:n kl 20.00 ikväll på fyran. 🙂

Idag har jag varit och provar vigselring!!!! Har specialbeställt en ring från en fantastiskt duktig guldsmed som heter Leif Klatzkow på Bröllopschansen. Jag vill inte berätta så mycket mer om ringen just nu, men återkommer om det. Kan bara säga att den kommer bli så fin!

Sedan så var det ju det här med bröllopsklänningen. Den ska designern Stefan Wåhlberg sy upp åt mig. Jag ska till honom imorgon för ett möte och bolla lite idéer. Jag har haft så mycket att göra sista tiden så jag har inte haft ro i kroppen att fundera vad det är jag verkligen vill ha. Stefan som även designar kläderna i Rock by Sweden har ju en bakgrund som designer för bröllopsklänningar så jag är inte orolig för detta. Det svåra kommer nog vara att man ska bestämma sig för en stil. Lång, kort, snäv, släp, bara axlar, armar, urringad, hög i halsen…bla, bla, bla, bla….. Det snurrar i huvudet på mig. Hoppas att Stefan kommit längre med sina idéer än vad jag har. 

Stor kram till er alla!
/Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..