ANNONS

Mammas pojke!

/

Hej på er alla!

Tack alla för era fina kommentarer, jag läser alltid alla kommentarerna ska ni veta. Och det är alltid lika kul att höra era åsikter. Ikväll är jag på grammisgalan och imorgon kommer det lite bildrapport därifrån.

Jag måste berätta en så söt sak som min lille son sa till mig idag. Sedan han kom hem så har han varit så himla mysig och gosig. Han har pussat mig jättemycket och kramat mig så ofta han har kommit åt. Han har sagt många gånger när han sitter och myser med mig att han älskar mig så mycket. Idag var han på samma humör igen och satt och pussade på mig. Han sa då igen: -Mamma jag älskar dig, jätte, jättemycket!!! Och jag svarade då honom att jag älskar honom också jättemycket. Men då sa han: -Nej mamma. Jag älskar dig mycket mer än du älskar mig. Och jag sa då att nej du jag älskar dig mycket mer. Men då sa han igen: -Nej mamma, jag kommer alltid älska dig mycket mer än vad du älskar mig. Mamma, jag älskar dig så mycket så att det gör ont! Du kan inte förstå det mamma! Och då ville jag nästan börja gråta, jag blev så rörd. Tänkte inombords, jo Liam jag förstår för jag älskar dig precis lika mycket….

På söndag tänkte jag köra en frågestund igen så passa på att skriv lite frågor igen så kanske jag kan svara på dem.

Ha det så bra nu allesammans!

Kram

/Laila

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00