Grammisgalan!

Hej på er!

Idag har jag njutit av något så ovanligt som en helt ledig dag. Så skönt, så skönt! Fick en härlig sovmorgon också. Igår var jag på Grammisgalan med Play där träffade vi massa andra härliga människor. Har tagit lite bilder som ni ser nedan. Kvällen blev lite senare än vad jag hade tänkt för sedan drog jag och Niclas vidare till Let´s Dance efterfest. Det var länge sedan jag träffade alla dansarna och de andra i produktionen så det var jättekul att se dem alla igen. Men tyvärr så var det alldeles för trångt på stället vi var. Det var fullpackat med folk och man hade svårt att förflytta sig. Men finns det hjärterum finns det skjärterum eller hur?!! 🙂

Nu ska jag vidare på examensfest. Vi har fått ett tillskott av ännu en sjuksköterska till familjen.Ni kanske inte visste det men min syster är utbildad sjuksköterska. Och nu var det min brors sambo Lindah (hon som är så duktig på att ta kort) som tog sin sköterskeexamen denna dag. Grattis! 

Har sett alla era frågor från förra kommentarsfältet, ska sätta mig i morgon och svara på de jag kan. Ha det så bra så länge!

Kram

/Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..