Frågestund…

Hej på er igen!

Idag har jag en liten sjukling hemma. Liam har feber och lite ont i magen så idag har nästan all tid gått åt att ta hand om honom. Av den anledningen så har det varit lite svårt att svara på alla era frågor men jag har försökt svara på så många som möjligt. Här nedan ser ni både frågorna och svaren på dem.

Ha det så bra! 
Kram

/Laila

Frågor och svar:

Postad av: Aliza, 01:56, 17 januari 2010
Hej.. Har några frågor till dig (Hoppas innerligt du svarar) 1. Vad är din bästa egenskap? 2. Är Liams fader kändis han också? 3. Har du träffat Michael Jackson Någon gång? 4. Kan inte vi ta en fika någon dag, vore trevligt.. jag bjuder 😀
– Ha ha ha..Vad söt du är Aliza, 1. Min bästa egenskap är att förlåta och gå vidare, även om det ibland kan vara ganska tungt när någon sårat en i arbetet eller livet . 2. Liams pappa är amerikan och spelar bas. 3. Nej. 4. Låter lockande!

Postad av: Lisa, 19:41, 16 januari 2010
Har du något tips på hur man kan blir artist utan att genom gå idol, man är rädd för att bli dömd i tven och har ingen aning om det kommer visas eller inte för hela svenska folket, har du nåt tips hur man får tag på prudecenter och sånt Hoppas du förstår vad jag menar. Ha det bra, din blogg är en av mina favoriter =) Tack på förhand
– Hej Lisa! Skicka demos till skivbolag, ut och spela mycket. Till slut kommer någon att se dig. Att få en producent att skriva låtar är ganska svårt om man inte har något skivkontrakt, men man kan hitta en snäll producent som skulle ställa upp om han verkligen tror på dig. Man kan leta på Myspace, producenter finns där med.

Postad av: positivia, 19:34, 16 januari 2010
Hej, vad skön du är, du är så vanlig och kärleksfull, ändå glamourös. Du verkar ha så kärleksfulla relationer i ditt liv och det respekterar jag dig högt för. Mycket pågår ju i ditt liv och jag undrar hur du gör för att lyckas så bra som du gör, plus att du håller på med massor av andra saker. Själv jobbar jag fulltid, 2 barn och man, men försöker se om jag har en andra chans här i livet att lyckas som konstnär. Jag har ställt ut i massor av år, men nu har det liksom stannat av. Det händer inget mer. Jag försöker att nätverka så mycket jag kan, men jag kommer inte till nästa platå!!! Har du något tips?? Något visdomsord du lever efter??? Lycka till med allt!!!
– Tack söta du, Det är jättesvårt att råda dig när jag inte vet vad du jobbar med eller vart du bor eller vart du ställt ut någonstans. Men det jag skulle göra är att försöka tänka outside the box som man säger. Jag antar att du är ute efter att människor ska köpa dina tavlor, du kanske ska sälja ett paket, ett helt koncept. T.e.x du skulle kunna åka runt i landet och hålla föredrag om konst samtidigt som du ställer ut, det kanske bara är inbjudna kvinnor, en kväll i konstens tecken. Det jag har lärt mig är att människor är ute efter upplevelser så kan man paketera en kväll rätt med konst, föredrag eller något annat på ett mysigt ställe så skulle jag gå dit. Det finns ju talarforum som man kan vända sig till om man har någon bra idé och som kan boka en runt i landet. Detta sår kanske ett litet frö hos dig som får dig att börja tänka i andra banor. Tänk på att allt är möjligt, och det är bara du som kan förverkliga dina egna drömmar, ge järnet du lever bara en gång tjejen! kram

Postad av: Jennifer, 18:51, 16 januari 2010
Var köper du din blingbling tröjor? Vita med massa olika saker på?
– LA!

Postad av: frida, 18:20, 16 januari 2010
Hejsan! vad är det du jobabr med, alltså vad är du utbildad till? jag ska snart ut på praktik och undrar vad det är du jobbar med för när jag går ut nian och ska välja linje så vill jag gå något inom musik så de är därför jag undrar vad det är du jobbar med. skulle vara kul och få veta mer om det. om du har tid och lust skulle du kunna skriva de på fridafrida95@hotmail.com vore verkligen jätte kul om du kunde svara på detta:D krraaaam frida
– Hej Frida! Jag ville ju bli artist och när jag var i din ålder så fanns det bara en teater/dans linje så den gick jag efter 9 an. När jag slutade gymnasiet så gick jag balettakademiens treåriga musikallinje i Göteborg. Det är min utbildning. Jag insåg ganska snabbt att jag inte ville bli musikalartist utan en vanlig skivartist och fick skapa mina egna kontakter, skapa mitt egna bolag osv . Jag  insåg efter ett tag att jag inte passade som artist utan var bättre på att hitta talanger och ta hand om dom. Eftersom jag fått lära mig så otroligt mycket på att vara artist själv, signad till ett amerikanskt skivbolag, så kände jag att jag ville bli manager och hjälpa andra artister så som jag själv önskade att någon kunde ha hjälpt mig. Så jag har aldrig gått någon utbildning mer än en musikalutbildning allt annat har jag fått lära mig själv, kram

Postad av: L…………………, 18:15, 16 januari 2010
Kommer ni att åka på turne med Made In Sweden för att promota Play? Vore himla kul om ni gjorde det så man har chans att träffa dig och alla andra 🙂 Stor Kram till dig!
– Play kommer att åka på en turné men inte jag. Jag kommer att finnas på några spelningar som dom gör på Elgiganten i Stockholm, så du får komma dit. Jag lovar att skriva i bloggen vart jag kommer vara.

P ostad av: Sofie, 18:00, 16 januari 2010
Hej Laila! Jag undrar om det finns någon sida på internet med alla din smycken, så man kan kolla in dom? Och lycka till med bröllops planerandet, är övertygad om att det kommer bli hur fint som helst..:) Kram
– Hej Sofie, vad kul att du tycker om dom! Gå in på rockbysweden.se och ta en titt, där står även i vilka butiker dom finns i. Kram

Postad av: Ditt namn, 17:35, 16 januari 2010
Hittade din blogg för ett par dagar sen och nu är jag fast! Gillar dig stenhårt! En liten fråga, stämmer det att du bott i Hofterup? Kram
– Ja det stämmer!

Postad av: anna, 15:45, 16 januari 2010
Hej!!!!! Vet du om Tove styrke som var med i idol 2009 kommer att släppa någon skiva? Har hon något skivkontrakt vad du vet nu eller det kanske inte får komma ut än? Skulle vara bra om du kunde svara på min fråga för jag tycker Tove är så himla bra så hon borde få ett skivkontrakt tycker jag ialf. Snälla svara på min fråga. Lika ni är du och liam. Ha en fortsatt trevlig helg ps. kul att ni ville göra ett made in sweden 2
– Jag tror absolut Tove kommer att komma ut med en skiva hon är kontrakterad till Sony!

Postad av: Anna, 15:38, 16 januari 2010
Hejsan! Jag undrar vad som hände med Janet som var med i made in sweden förra året? Hon skulle kunna slå utomlands..Varför lanserades hon inte där? Hälsningar Anna
– Janet ska vara med i Grease i 6 mån framåt, det går inte alltid lika fort att lansera någon i USA, ta Agnes det tog henne flera år.

Postad av: Elin, 14:39, 16 januari 2010
Hej Laila ! Jag har en fråga till dig som jag skulle bli jätteglad om du svara på . Jag är en tjej på 13 år som älskar att sjunga. Gör det mest hela tiden 😉 , Jag skulle jätte gärna bli artist men jag vet inte hur jag ska göra. Vad är ditt bästa tips? Kram
– Mitt bästa tips är att öva öva öva, spela på olika tillställningar, talangjakter skicka demos till skivbolag, managers osv då får någon alltid upp ögonen för en, om man är duktig. kram

Postad av: Lovisa, 13:28, 16 januari 2010
Läser du andras bloggar? vilka i såfall? 🙂
– Jag hinner inte, men ibland läser jag dom andra mamma bloggarna!

Postad av: Lovisa, 13:26, 16 januari 2010
Har du några planer på att åla utomlands iår? vart i såfall?
– Ja, jag ska ju åka på en härlig smekmånad! Vet ej vart än!

Postad av: Josefine, 13:23, 16 januari 2010
Har du någon stor fobi? T.ex. jag har världens fobi för ormar och för hissar! ha ha
– Jag hatade hissar förut och även ormar, men nu när jag fått en son så hör ormar och hissar till vardagen.

Postad av: laila bagge-fan ( Ronja), 13:12, 16 januari 2010
hej laila :)) jag tycker om dejj jätte mycket! jag har inte missat ett pogram där du varit med i 🙂 min mamma blir snart galen för att jag tjatar om att få träffa dej:) jag älskar att sjunga och stå på scen:)) jag var med i en sorts musiktävling för 3 år sen och alla som var med fick spela in en skiva med en låt man gjort själv som sedan såldes här där vi bor:) min pappa är med i att band som heter my endless wishes och dom kanske ska vara med i talang 2010 ,dom har ansökt :)även bert carlsson frågade om dom ville vara med i melodifestivalen 🙂 om du vill höra dom spela och höra den underbara sångerskan så kan du söka på my endless wishes på spotify dom finns på myspace också men kommer inte ihåg adressen 🙁 nu kommer mina tre frågor till dej 🙂 ska du,anders,och andreas vara idoljury 2010 också? det skulle vara jätte roligt! ska det bli kul att gifta sig? och sista frågan hur blir man en maneger? för jag vill bli det men vet inte vart jag ska börja? ha det så bra laila! du är bara bäst!!<3 PS,din son är helt underbar!
– Hej söta Ronja, först vill jag bara säga lycka till om du ska vara med i Talang. Vi vet ej om vi ska göra idol ett år till än. Ja det ska bli spännande att gifta sig. Det bästa är att börja ung som prao eller assistent på något skivbolag för att få se hur allt fungerar. Försöka vara lärling till någon eller jobba innom skivbolaget några år och lära sig hur allt fungerar, självklart efter gymnasiet.

P ostad av: frågor, 11:55, 16 januari 2010
hur länge var du och anders gifta – vem fria varför tog det slut och vem gjorde slut nu efteråt är det kanske roligt att prata om det hade ni hundar tillsammans ni verkade vara ett bra par – sammansvetsade
– Vi var tillsammans i  ca 10 år. Anders friade, vi blev mer vänner i slutet än ett par och då var det bättre att avsluta förhållandet och att förbli bästa vänner. Ja vi hade 3 hundar Lillbråk, Spraket och Gizmo!

Postad av: Sofia, 10:52, 16 januari 2010
Här kommer en fråga igen: Skulle gärna vilja ha tips på saker man ”Måste” göra i L.A!? 🙂 Tack Laila!! Kram Sofia
– Åk till Venice Beach och hyr ett par rullskriskor och åk längs stranden, kolla in Rodeo Drive, Melrose street, Robertson, The Grove är supermysigt, är alla bra ställen att shoppa på och även bara gå runt och kolla. Sunset finns det mysiga resturanger, där ligger även House of Bluse som brukar ha  kända artister som uppträder. Hela Sunset är fullt med klubbar och resturanger så det är bara att välja. Jag brukar bo på ett hotell som heter Le Park Suite Hotel som har eget kök i rummet och man kan sova 4 stycken i samma rum, jättemysigt. Brukar äta frukost på Urth Café som liger 2 min ifrån, ett måste om du är i närheten.

Postad av: Anonym, 10:51, 16 januari 2010
Har du skrivit en egen låt någon gång?
– Jag skrev 6 låtar till min egen platta. Sen har jag skrivit till Celine Dion, 98 deegres, Mya, 702!
 
P ostad av: Annica, 07:32, 16 januari 2010
Hej Ska bli roligt att följa tjejerna i Made in Sweden, Vad kommer ert bolagsnamn Meriola ifrån, vad betyder det?
– Det betyder faktiskt ingenting det bara lät bra!

Postad av: Fanne, 23:40, 15 januari 2010
Hej goa du! vad har du för projekt nu på gång? och vad händer i vår? varm kram!!
– I vår så är jag förhoppningsvis på smekmånad! Jag ska stå på olika mässor för mina smycken och kläder och vi ska ta fram en vårkollektion, det är mycket jobb men super spännande!

Postad av: Fredda, 23:38, 15 januari 2010
Hej underbara laila! jag har en fråga först angående dina kläder, du har haft en grå jacka, eller jeans jacka med nitar uppe emot axlarna vart har du köpt den? och så undrar jag om man kanske köpa Kiss klänningen du hade i lets dance? 🙂 En sista fråga till dig är, är andreas lvar i L.A? och när kommer han hem isåfall? stora varma kramar till en underbar förbild!
– Tack goa Fredda, Den gråa jackan kommer från Toppshop, Kiss klänningen har Stefan Wåhlberg gjort som tillsammans med mig designar kläderna i Rock by Sweden. Andreas är i Sverige.

Postad av: goldenlithson.blogg.se, 23:23, 15 januari 2010
Hej finaste! Vad söta ni är ihop, mor och son! Vi som skriver med våra bloggadresser till dig, är du inne och kollar på dom ibland? Skulle vara kul med en kommentar fån dig en gång…;-) Nu har Let´s Dance satt igång igen, vem tycker du ska vinna? Ha en super mysig helg! Kram Linda
– Hej det är klart att jag går in och kollar om ni skriver att det är något speciellt ni vill visa, men jag hinner inte kolla jämt eftersom jag jobbar ganska mycket. Jag måste ju hålla på min gamla partner Tobbe, fast nog tycker  jag att det är många duktiga i år som är på samma nivå. Det blir svårt!

Postad av: Mille, 23:09, 15 januari 2010
Vad söt liam är och jag skulle också blivit rörd, för så fint sagt av honom. Jo, jag tänkte fråga om andreas blogg, kommer han att blogga på sin blogspot sida eller på made in sweden sidan, likaså du, kommer du att blogga här på mama eller på made in sweden? 🙂 Vore kul med ett svar och ha det bra! 🙂 Made in sweden är toppen, älskar det och idol med, men du, anders och andreas gör hela idol bäst, ingen idol utan er helt enkelt! 🙂 Hoppas ni sitter i år igen, sköt om dig 🙂 Kram
-T ack gulliga du .Detta är min blogg som jag kommer att skriva på hela tiden även efter Made in Sweden, men medan Made in Sweden går på tv så kommer jag skriva om vissa saker på mama och andra på mis sidan så ni får gå in på båda så länge!

Postad av: Nina, 22:58, 15 januari 2010
Hejsan hejsan! Jag undrar vad din svägerska har för kamera, bilderna var superfina. Kram
-En Nikon D80

Postad av: Sofie, 22:35, 15 januari 2010
Var är era outfits på bilden inköpta? Så jäkla fina!! Kram kram
Rock by sweden och Whyred                                          

P ostad av: Simone, 22:15, 15 januari 2010
Jag blev så rörd att jag fick en tår i ögonvrån. Laila, svara på min fråga pm världens snyggaste kvinna och säg inte Angelina, det är för lätt, liksom 😉 Stor kram till sötaste Lailan i världen
– Jag kan inte svara på det för att för mig sitter mycket i personligheten! Du vet ju själv ibland om man ser någon som man tycker är jätte vacker och så börjar den personen prata och blir genast jätteful! Skönhet kommer verkligen inifrån!

Postad av: ditt namn, 22:04, 15 januari 2010
hemsida till totelet i LA ?
– leparksuitehotel.com

Postad av: Sofie, 21:58, 15 januari 2010
Fin blogg, hur monga avsnitt av Made in sweden blir det?
– Tack! 4 avsnitt blir det.

Postad av: Emelie, 21:58, 15 januari 2010
Jätte gulligt med barn de är så ärliga! Var i Usa var Liam kunde ni inte setts i Usa? Umgås inte du och din fd man? Brukar ni annars fira högtider i hop i Sthlm? Kram på dig!
– Liam var i Charlotte jag i LA så avståndet var för långt, sen var jag ju där i jobb så jag kunde inte åka till honom. Vi är som en stor familj  det är klart!

Postad av: Johanna, 21:49, 15 januari 2010
Hej Laila! 😀 Jag älskar ditt hår! Är det äkta allt? Och hur får du så fin volym? Vad använder du för produkter alltså 😉 Kram<3
Jag använder saltvatten i botten av håret när jag torkar håret, och spray. Har till och från hårförlängning!

Postad av: Ditt namn, 21:16, 15 januari 2010
Jag måste bara få säga att du är en riktigt underbar människa, jag ser verkligen upp till dig, och du är en riktigt bra förebild, och det tror jag att många andra även tycker! Du verkar vara en människa med ett hjärta. Du är även en super bra mamma! =) Här kommer en fråga till din frågestund.. Berätta 3 saker som man inte visste om dig! 🙂
– Jag är riktigt bra på att tapetsera, kan inte sy någonting, älskar kroppkakor.

Postad av: Jessica, 20:45, 15 januari 2010
Hej Laila! Tack för en bra blogg. Tycker du Idol-låten ”Higher” påminner om Beyonces låt ”Halo”? Mvh/Jessica
– Lite kanske men jag skulle aldrig tänkt på det om du inte tagit upp det

Postad av: Carro92, 20:35, 15 januari 2010
jag nöjer mig med hundarna som mina småttingar pgav jag är för ung för barn, he he. Har en fråga. Om man är sjuk ( är INTE det än men…), vad kan man hitta på att göra då om man inte gillar att bara ligga i sängen eller soffan och glo på Tv? Ngt du brukar göra? Kram =)
– Rita, spela spel, läsa böcker,  läsa bloggar he he, man kan ju inte göra så mycket om man är sjuk eftersom det inte är bra att anstränga sig.Vi får hoppas att du inte blir sjuk!

Postad av: ÄLSKAR DEJ LAILA, 21:55, 16 januari 2010
Använder du bara smycken från, rock by sweden? Och FLER BILDER PÅ DIG OCH NICLAS!!! SNÄLLLLA Och jag kom att tänka på de där med barn . .. . vill Liam ha syskon?
– Ja det gör jag, jag älskar ju dom. Det kommer fler bilder! Ja , Liam vill ha en bror!

Postad av: Mimmi, 21:52, 16 januari 2010
Vill du ha fler barn? Om du vill de, kanske det är dags att börja tänka på de nu, jag mena du är ju ändå 37!! JAG ÄLSKAR DEJ LAILA!
– Haha.. vad gullig du är som tänker på mig på ett sånt sätt! Har inte tänkt på det än eftersom jag träffat Niclas för ett år sedan.

Postad av: Isabelle <3, 21:39, 16 januari 2010
Ville bara säga att du verkar vara världens bästa mamma!!! Och en fråga också, kan man få tag på dina smycken någonstans i Malmö? isf. var? puss puss
– Vad gulligt sagt, gå in på rockbysweden.se där står alla butiker som smyckena finns i, där finns även bilder!

P ostad av: Isabelle <3, 21:37, 16 januari 2010
Hade du velat vara med i robinsson? Brukar du titta på de?
– Nej:)

Postad av: Isabelle <3, 21:37, 16 januari 2010
Det känns jätte tomt utan dig i let’s dance 🙁 Om du hade fått, hade du velat vara med en gång till då? Vad är roligast, att va med i let’s dance, eller idoljuryn? SNÄLLA SVARA!<3
– Tack sötis! Det var jätte kul att vara med och man saknar det men det skulle nog inte vara lika roligt om man skulle vara med en gång till, första upplevelsen är alltid den bästa och man kan sällan slå den!

Postad av: Isabelle <3, 21:35, 16 januari 2010
Inget personligt menat, men hur mycket väger du, det hade varit kul att veta! ÄLKSAR DEJ! <33
– 53 och ibland 54

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..