ANNONS

BRIS!

/

Idag har jag varit och gjort en inspelning för BRIS. Jag tycker att det är viktigt att stödja sådana verksamheter och därför kändes det självklart att hjälpa dem med det lilla jag kan hjälpa till med.

Liam har för övrigt varit lite krasslig idag med. Dock mådde han mycket bättre än igår men har varit lite hängig. På grund av det bokade jag av alla inplanerade möten och jobb (förutom BRIS) för att kunna ta hand om Liam helt och hållet. Som tur var så mådde han nästan som vanligt igen när det var dags för mig att åka till BRIS så då fick han följa med mig. När vi skulle ta på oss jackan var jag lite stressad och tjatade på honom att ta på sig den då jag tyckte att det tog lite väl lång tid, då säger han: -Ja, jag ska, sluta tjata kvinna!!!  Snopen och full i skratt blev jag! Aldrig har väl vi uttryckt oss i vår familj på det sättet. Han så det visserligen med glimten i ögat och det var inte på något uppstudsigt sätt, tvärtom med en stor portion humör. Men ändå, vart har han fått det ifrån? Skolan, TV? Ja, som förälder slutar man aldrig att förvånas. 🙂

Eller vad säger ni? Kan inte ni berätta några roliga saker era barn också har sagt, jag läser alla era kommentarer och tycker det är så roligt när ni också delar med er.

Kram till er alla!

/Laila

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00