ANNONS

Bygglov!

/

Vi väntar med spänning och förhoppning att vårt bygglov skall bli klart och godkänt. Det kan ske vilken dag som helst. Om allt blir klart så kan vi sätta spadarna i marken redan i början på februari. Åh, det ska bli så himla roligt. 

Jag gillar en blandning av en amerikanskt och modern stil på hus. Älskar öppna ytor och högt i tak där det inbjuder till att kunna umgås med familj och vänner. Vi har ofta över familjen och vänner på middagar och då är det så mysigt att kunna umgås både i kök och vardagsrum samtidigt. Annars är det så tråkigt för den som står i köket om alla är i vardagsrummet eller så står alla och trängs i ett litet kök. Vi har ritat upp huset själva men har sedan fått hjälp av Trivselhus som har gjort klart skisserna och hjälpt oss med sådant som inte vi kan. Sedan så har vi överlåtit byggnationen helt och hållet på Trivselhus. Det är så skönt att de tar hand om allting då både jag och Niclas har rätt mycket med våra jobb just nu. Det är fantastiskt skönt att kunna överlåt detta på någon annan. 

Jag har köpt så många inredningstidningar både i Sverige och USA för att söka inspiration till detta lilla husprojekt. Jag har satt in några bilder från dessa tidningar som jag har hittat lite inspiration i.

Sedan vill jag berätta om att Play kommer ha sitt första live-framträdande 28/1 kl 16.30 på Elgiganten på Kungsgatan i Stockholm. Elgiganten är en av våra samarbetspartners på Made in Sweden så det ska bli jättespännande. Detta framträdande kommer vi spela in och kommer vara en del av det sista avsnittet av Made in Sweden. Jag, Anders och Andreas kommer också att vara där. Vill ni också komma dit och titta, träffa Play eller oss andra så är ni självklart välkomna. Mer om detta kan ni läsa på www.madeinsweden.se.

Ha en fortsatt härlig kväll!

Kram’

/Laila

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00