ANNONS

Brottning och semlor….

/

Liam älskar semlor. Han skulle kunna äta semlor varje dag om han fick. Det får han så klart inte. Men idag fick han en semla. Gud så glad han blev. Han börjar fråga efter semlor redan i november. Han har förstått nu att man bara äter semlor en viss period om året och då vill han passa på att äta så många som möjligt innan de ”tar slut”. Min syster påstår att hon har hört talas om ett konditori i Norrtälje som säljer massa olika varianter av semlor. Vet inte om det är sant, hon vet knappt om det är sant heller men tror att hon läste det för nåt år sedan i en tidning. kanske är det någon av er som vet om det finns ett sådant konditori i Norrtälje som säljer massa olika smaksatta fantasifulla semlor?

En annan sak som Liam älskar är wrestling. Han är nästan besatt av detta. Hans favorit är Ray Mysterio. En liten wrestlare som alltid bär huva på huvudet. När jag var i USA så köpte jag en sådan dräkt till honom och han blev överlycklig. Det han gillar med wrestling (han vet att det inte är på riktigt) är inte bara brottningen utan allt annat som händer runtomkring. Det är en enda stor show som han är alldeles betagen i. Han brukar låtsas att han ska brottas hemma, klär då ut sig, sätter på rätt musik och gör entré precis som de stora wrestlarna gör. 

Idag så sa han till mig: -Mamma, blir du ledsen om jag flyttar till USA när jag blir stor?. Jag svarade då att när han blir stor får han bo precis vart han vill. Då är han vuxen och kan bestämma själv. Men jag undrade så klart varför han ville flytta till USA. -Jo, det jobb jag vill ha finns inte här i Sverige. -Vad är det för jobb, frågade jag då. -Wrestlare! Svarade han då! 🙂

Men då sa jag att han kanske kan göra så att det finns i Sverige när han blir stor. Eller vad säger ni. Finns det fler små minibrottare där ute som också drömmer om en wrestlinglkarriär när de blir stora?

Ha det så bra nu!
Stor kram

/Laila

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00