En sagolik måltid!

Egentligen är det helt otroligt. Vad är oddsen att man har en bror som är jägare och en man som kan göra vilken mat som helst till världens godaste gourmémiddag? Att den ena är bra på att laga mat har ni säkert redan förstått. Men ni visste kanske inte att min yngsta bror Joakim´s stora passion i livet är jakt. Och då han spenderar all sin lediga tid i Sveriges alla skogar så får jag då och då uppskickat lite härligt kött till mig. Jag har tidigare inte varit så förtjust i viltkött, men tycker att det smakar gudomligt gott nuförtiden. Nu då det finns någon som kan tillaga den på helt rätt sätt och enligt mina smaklökars tycke. Och den här gången fick jag hem en vildsvinsstek. Mums mums! Nyttigt och gott! Har aldrig ätit vildsvin förut men gott var det.

Kram kram

/Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..