ANNONS

Sjuk!

/

Vaknade i morse förkyld och med feber. Det var länge sedan jag var sjuk och framför allt länge sedan jag hade feber, så idag har jag verkligen känt mig ynklig. Det enda jag hade inbokat idag var en radiointervju med P3. Tyvärr så var den live så det gick inte att boka om den så det var bara att åka till radiohuset efter att ha fyllt kroppen med Alvedon. Det gick bra trots allt men när jag kom hem så däckade jag på soffan under täcket. Soffan blev efter det min fasta punkt under resten av dagen. Niclas var så gullig och åkte och köpte mer Alvedon, hyrde film och köpte lite härlig god ”sjukmat” och såg till att jag drack ordentligt med vatten. Liam passade också upp på sin mamma, så ovan att se mig sjuk, han var så snäll idag och gick också och hämtade mig nåt att dricka och annat som hans mamma behövde för att må lite bättre. Sedan så tittade vi på film tillsammans han och jag. Jag tror att han kände sig stor och lite stolt över sig själv när han kände att han faktiskt också kunde hjälpa till. Så söt!

Min syster Linda ringde precis och sa att hon skulle ta hand om Liam några timmar imorgon så jag fick kurera mig själv en stund. Hon berättade att hon hade tänkt ta med Liam och sina hundar på en liten bilutflykt till Norrtälje för att se om det där Semleriet fanns, i så fall skulle de köpa med sig massa olika semlor hem och Liam skulle bli överlycklig. Han tycker också om att vara med hundarna så det blir kalas för honom samtidigt som jag får rå om mig själv. Tack syrran!

Så imorgon kommer det en rapport om det fanns semlor att köpa eller inte. Och om jag känner syrran rätt så kommer hon annars baka egna semlor om det skulle vara så att det inte fanns att köpa. Vi får väl se…

Kram på er alla!
”snörvel”

/Laila

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00