BF som i Barn Fritt…

BF som i Barn Fritt….

Idag mår jag faktiskt redan bättre. Skönt! Hatar att vara sjuk! Men jag har fortsatt att slappa hemma på soffan hela dagen. Bara legat under täcket och myst och kollat på TV. Det kändes som att det var hundra år sedan jag gjorde något sådant. 

Syrran kom förbi vid lunchtid och plockade upp Liam. De åkte iväg på semlejakt. Tyvärr så gick det inte så bra med tanke på att deras mål var att försöka hitta semlor med olika smaker såsom choklad, hallon och annat smaskigt. Några timmar senare så kom de hem med massa semlor ändå. De hade hittat tre olika varianter utöver den vanliga klassiska: wienerbrödssemla, semla där grädde och mandelmassa är blandade samt semla med mandelmassa och vaniljkräm. Vi dukade upp och kokade te och högg in. Niclas favorit var wienerbrödsemlan, min var nog den med vaniljkräm och mandelmassa. Linda hade som vanligt svårt att bestämma sig och för henne blev det oavgjort mellan min och NIclas favorit. Liam, ja han tyckte om ALLA! (vi åt inte alla vars tre semlor, vi delade faktiskt på dem och smakade lite av alla, ville bara poängtera detta ha, ha).

När Liam är med syrran är det alltid lite ”speciellt” för när han är med henne så får han göra lite saker som han annars inte får göra med mig. Tex så åt de vars en minisemla på konditoriet när de köpte de andra semlorna. Sen (!) gick de iväg och åt lunch!!! Linda sa att de hade en baklängesdag, där man började med fika och efterrätt och Liam gillade det. Sedan åt han som sagt massa mer semlor när han kom hem plus en rejal middag. Förstår inte hur alla semlor och mat fick plats i honom. Han sade sedan till mig att när han kommer gå på toaletten nästa gång är det kanske grädde som kommer ut istället! 🙂

Liam och Linda hade haft en så mysig dag att han så gärna villa följa med henne hem och sova över där. Och självklart fick han det. Han älskar att vara där och sova över för då sover nämligen hundarna tätt intill honom och han tycker att det är så mysigt. 

Och plötsligt fick jag och Niclas en helt oplanerad barnfri lördagskväll. Härligt! Nu ska jag fortsätta att slappa framför tv:n.

Hoppas att ni haft en lika skön lördagkväll som jag.

Kram kram

/Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..