ANNONS

Mässdagar…

/

Den här helgen har det varit många mässor i stan. Vårt företag Rock by Sweden Åsitas har ställt ut på Formexmässan med våra smycken torsdag till söndag denna veckan. Tanken var att jag skulle också stått där ett par dagar men det gick ju inte då jag var så himla förkyld. Men idag kom jag iväg och besökte vår monter en liten stund. Min syster Linda jobbar för Rock by Sweden Åsitas och var på plats så klart och visade upp våra smycken. 

Sedan åkte jag och Niclas vidare till bröllopsmässan på Grand Hotel för att söka lite inspiration. Blev nästan mest inspirerad av alla smaskiga sötsaker. Mums så gott allt såg ut. Men det fanns även en hel del gällande utsmyckningar för festlokaler och annat kul som vi ska gå hem och fundera på.

Vi träffade även vår guldsmed Leif från Bröllopschansen som gör vår vigselring och kunde inte motstå att ta en bild på honom i hans monter 🙂

Och bara för att ni har tjatat och tjatat så länge nu om att sätta in en bild på mig och Niclas så får ni en liten bild på oss :). Det är inte så lätt att ta bild själv men det är vad jag kan bjuda på idag. Får se om jag lägger in en bättre bild en annan dag. 

Hoppas ni alla har haft en trevlig helg! Stor kram på er!

/Laila

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00