På jakt…

Har idag varit runt och letat efter festlokal för bröllopet och det var svårare än jag trodde. Det finns en uppsjö av lokaler som är jättefina, men det är inte så många som hittills har passat alla våra önskemål. Vi vill ju gärna även hitta en lite roligare, annorlunda lokal samtidigt som att alla ska få plats i ett och samma rum. Så jakten fortsätter…

I morgon ska jag till SKara för att träffa Bert Karlsson och kolla på hans skola. Det ska bli kul.

Vill passa på att tacka er alla för alla fina kommentarer och alla lyckönskningar till mig och NIclas. Jag är så glad för att ni alla verkar vara så gulliga personer.

Stor kram till er alla!

/Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..