ANNONS

Feber igen…

/

Jaha! Igår var det dags för lite feber igen. Den här gången var det inte jag utan det var Liam som åter blev lite krasslig. Men nu var febern orsakad av influensasprutan. Han fick sin andra spruta igår och fick feber och rejält ont i armen. Första sprutan kände han också av men reagerade inte alls lika starkt som nu. Stackars liten… Han kände sig lite ynklig och ville ligga i sängen och kolla på film. Och det fick han såklart. Jag berättade för honom om ert tips om Semlerian i Norrtälje, att den ska öppna nästa vecka. Då blev han jätteglad och ville att moster Linda skulle ta med honom dit för att prova massa smaker. Kan garantera att hon kommer göra det. Så nästa vecka kommer det nog en smakrapport om deras semlor. Vi får väl samlas hela familjen och betygsätta 🙂

Igår var det fruktansvärt halt och jobbigt att köra bil. Det snöade och blåste och blev riktigt läskigt på vägarna. Jag var flera gånger nära att köra av vägen. Men nu gjorde jag inte det och det är nog tack vare min fantastiskt fina bil som jag älskar så mycket. Har inte varit eller är väl fortfarande inte särskilt bilintresserad men jag gillar verkligen min bil. Det är en Volvo XC60 och jag känner mig otroligt trygg när jag kör med den. Igår var det första gången som jag verkligen satte den på prov och hade det inte varit för den hade jag nog legat i diket för länge sedan. Så inte ens snön kan stoppa mig med en sådan bil. Ha, ha! 

Ha det nu så bra, hoppas att ni inte snöat inne!

Kram

/Laila

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00