Nya skor…

Härligt med en riktig vinter för en gångs skull, men börjar bli lite trött på den nu. När dagarna blir ljusare och ljusare så känns våren mer och mer närmare och jag längtar efter en sol som värmer och vårluften. Längtar efter att få ta på sig vårjackan, nya vårskorna och sätta sig på en härlig nyöppnad uteservering en solig varm vårdag och njuta av livet i all sin enkelhet.

Så för att skynda på våren så köpte jag ett par vårskor. Hittade dessa Reebokskorna. Rätt fina eller hur?! Det är en känd graffitimålare från New York som har designat dem. Gillar dem kanske mest beroende på den söta kycklingen. 🙂 Så vad säger ni, är det inte härligt ”våriga”?

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, men innan dess ska jag smita in på Liams rum och titta till honom när han sover. Pussa honom på kinden en sista gång. Så lycklig och tacksam att jag har honom, att han finns i mitt liv. Den finaste och vackraste som finns. Min fina pojke.

Godnatt på er!

Kram

/Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..