Stuntman för en dag

Hej på er!

Förra helgen var jag och Niclas på bröllopsmässan på Grand Hotel i Stockholm. Där var det några som ställde ut som heter Arclight som har en anläggning där man kan testa att vara stuntman för en dag eller ett par timmar. Anledningen att de var där var för att tipsa om en aktivitet för möhippor och svensexor. Men man kan ju åka dit av andra anledningar, företagsfester, kickoffer och annat. Niclas och jag blev så intresserad av vad det var att vi åkte dit några dagar senare. 

Det verkade vara otroligt kul att få vara där och medverka i de olika aktiviteterna, någon gång vill jag dit kände jag när jag fick titta runt på anläggningen. Så häftigt! 

En kul sak var att de hade en Darth Vader kostym originalet från Star Warsfilmen Empire Strikes Back. Det finns bara ett par sådan kostymer i hela världen och en av dem finns alltså här i Sverige. Lite kul tyckte jag. Så jag var tvungen att ta en bild. Och det var dessutom rätt populärt att visa den bilden för Liam när vi kom hem sen då han älskar Star Wars. 🙂

Kram

/Laila 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..