Tack!

Denna dag har varit fullspäckad med saker att göra från morgon till kväll så detta blir bara ett kort inlägg.

Men mellan alla måsten och checklistor har vi hunnit med lite skoj, Liam har testat att åka skidor för första gången idag. Han tyckte det var jättekul! Tyvärr så var jag så snurrig idag att jag glömde att fota honom när han gjorde det, annars så hade jag ju lagt upp en bild på det.

Sedan så har Niclas och jag övat lite på bröllopsvalsen ikväll. Vi har ju som sagt aldrig dansat tillsammans förut så det var på tiden att vi gjorde det. 🙂

Tack alla ni som har skrivit och tipsat om alla recept. Det var en hel del som verkade väldigt goda så jag får nästan skriva ut dem och göra en liten receptbok här hemma. Tusen tack! Nu fick jag tillbaka lite matlagningslust igen!

Stor kram till er alla!

Nu kastar jag mig isäng!

/Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..