ANNONS

Snyggt på fötterna!

/

Hoppas att ni inte tycker att jag är för tråkig nu när nästan allt jag skriver om handlar om bröllop och allt runtomkring. Men det är svårt att skriva om annat då nästan allt jag gör dessa dagar har med bröllopet att göra. Men ni får stå ut ett litet tag till, för snart är det dags.

Men nu ska jag visa er mina skor som jag ska ha när jag gifter mig. Jag kommer inte vara helt traditionell så när jag hittade dessa skorna kände jag att de var helt perfekta. Visst är de coola! De har till och med swarovskikristaller på sig så det kommer gnistra i vintermörkret 😉

Skorna har även ett snyggt lila foder, men det syns ju inte så klart när man har dem på sig, men snyggt är det ändå. 🙂

Stor kram till er alla!

/Laila

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00