Herregud….

…. nu är det snart dags!

Just nu fokuserar jag bara på all den glädje och lycka jag känner.

Och ikväll är sista kvällen som jag sover hemma och är med Niclas. Vad som händer imorgon är att jag ska springa runt halva stan och handla det sista som behöver handlas. Sedan så har mina tärnor bestämt träff med mig för att vi sedan ska åka iväg och sova över någonstans tillsammans och mysa sista kvällen som ”ogift”. 🙂

Niclas kommer heller inte sova hemma, han ska också åka iväg och övernatta med sin bestman och ta det lugnt inför lördagen. 

Så med andra ord så är det sista gången vi ser varandra nu innan bröllopet. Niclas säger att han saknar mig redan nu….

Önskar er alla en god natt!

Vi hörs imorgon!

Kram

/Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..