Niclas gästbloggar idag!

Hej på er,

Jag känner att det nog är bäst att jag skriver några ord själv om allt uppståndelse som blivit den senaste tiden, med mina egna ord och inte genom någon tidning där allt oftast blir vinklat och lite förvrängt. Eftersom jag inte har någon egen blogg så lånar jag helt fräckt min frus vid detta enstaka tillfälle.

Eftersom det handlar om min släkt så tycker jag inte att Laila ska behöva kommentera det utan det är upp till mig.

Varför har jag då inte uttalat mig tidigare? Jo jag har haft fullt upp med att vara förväntansfull, otroligt lycklig men även lite smånervös inför den största dagen i mitt liv. När jag äntligen och för första gången(!) ska gifta mig med den tjej jag älskar mest i hela världen och som gör mig så lycklig varje dag.

Självklart har jag då inte haft ork eller vilja att tycka/prata om alla ”bekymmer” som folk räknar upp! För mig och min frus del har det aldrig funnits några bekymmer alls utan bara ren skär lycka.

Det var inte lätt att hitta en dag när vi båda två var jobbfria och samtidigt kunde vara lediga för att åka på en skön bröllopsresa kan jag tala om, men i nov 2009 hittade vi den!

Laila och jag bestämde oss för 6 Mars och berättade samtidigt det för alla i våra respektive familjer (jo då Laila har en familj hon också) som självklart blev otroligt glada för vår skull.

Även fast vår framförhållning var på 4 månader passade den här dagen tyvärr inte några av min familj och det var ju såklart otroligt tråkigt, men vi hade hoppats på att dom kanske skulle få ledigt eftersom det är en sån speciell dag då någon ur ens familjen gifter sig. Men nu fick dom inte det.

Skulle vi väntat och se vad som står på allas scheman så hade vi antagligen fått vänta i åratal på att hitta en dag som skulle passa alla berörda parter.

Dom som kunde komma på vårt bröllop är vi tacksamma emot och dom som inte kunde närvara är såklart ursäktade.

Det som känns lite trist är, att ni som läsare av dagspress den senaste veckan blivit matade med ”bråk, fejd, helikopter, splittring” rubriker.

Jag kan tala om att ingenting kan vara mera osant.

Det har skrivits att det är konstigt att min syster och pappa valt att jobba på vår bröllopsdag och många har även frågat varför vi valt en dag när inte alla kan närvara? Svaret finns i texten här ovanför.

Nu tänker jag fortsätta känna glädje över den vackraste dagen i mitt liv, samt en djup tacksamhet för att jag blivit man till den kvinna jag älskar mest i hela världen.

Som avslutning vill jag även tacka er som skrivit så fina ord här på min frus blogg om både henne och mig. Det känns stort att ni brytt er om oss och har så mycket kärlek i er!

Med vänliga hälsningar

Niclas Wahlgren

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..