Bröllopsyra!!!!

Tänkte lägga upp lite fler bilder idag. Och idag kommer det lite bilder från kyrkan och från festen. Vill passa på att tacka er alla igen för alla fina kommentarer och lyckönskningar. Ni är helt underbara och det värmer verkligen i hjärtat att det finns så snälla och kloka människor som de flesta av er. Ni är fantastiska!!!

Stor kram!!

/Laila

PS. Dessa bilder som kommer nedan är privata bilder men jag vill varna er, de är supersponsrade, bara så ni vet. Jag fick dem nämligen helt gratis av en av mina bästa vänner Richard  som var med på festen och fotade åt mig som bröllpspresent. Usch! Fy mig att ta emot sådana dåliga presenter!!! 🙂 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..