ANNONS

Bröllopsresa!

/

Det blev som vanligt att packa i sista minuten sent igårkväll. Jag blev nog inte helt klart förrän framåt småtimmarna. Det är lite knepigt det där med att packa ibland. Det är inte så ofta jag packar för att åka på semester. Oftast så reser jag iväg med jobbet och då är det lätt att veta vad man ska ta med sig. Men nu ska vi bara vara lediga och njuta. Så då blev det plötsligt svårare hur konstigt det än låter. Men tillslut fick jag med mig lite badkläder, lite strandkläder och lite finkläder (man vet ju aldrig om maken bjuder mig på någon trevlig restaurang när vi är där). 😉

Men till sist så kunde jag inte låta bli att packa ner mina träningskläder. Har kommit i så bra form att jag kände nu att jag inte vill vara borta två veckor utan att träna någonting. Så i med gympaskorna i väskan också. Sen får vi se hur mycket jag kommer träna. Hade jag inte tagit med träningskläder hade jag definitivt velat träna så mycket vet jag. Visst är det typiskt.

Nåväl man måste lita på att de vet vad de gör, teknikerna och piloterna. Nu har vi precis satt oss ner och jag ska bara skicka iväg detta inlägget. Nu väntar en lång resa framför oss. Tur att jag inte sov så mycket i natt för då kan jag sova mer på planet. 

PS. Trots att jag packade så länge så glömde jag att packa med kameran. Så jag köpa en ny lite snabbt på flygplatsen. Så nu kan jag ta lite bilder och blogga lite mer från resan.

Ha det så bra kära vänner!

Vi hörs snart igen!!

Kram

/Laila

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00